Lipofilling - zvacsenie pier

Nicola 67

Chcem vas upozornit na sfusovane plastiky. Mne robili operaciu nosa na Kozej ul.v Bratislave. Vysledok taky,ze si zmenu nikto nevsimol, spicka nosa zostala v tvare zemiaka rovnaka. Neskor o par rokov som absolvovala chirurgicku operaciu v Ruzinove zvacsenie hornej pery. Pera vyzera o ttochu vacsia,ale je i po 14 rokoch vidiet rez na nej,po celej sirke je pera akoby prerezana a pod rezom neprirodzena a neforemna hrca, akoby bola pera rozdelena na dve casti po sirke. Od operacie je stale akoby sucha a musim si ju zvlhcovat hydratovanymi pripravkami. Dr.Simonova,ktora operaciu robila, pri kontrole mi odporucila,aby som si na pery aplikovala lesky,ci ruze. Nepovedala vsak,ze to preto,aby sa nepodarok trocha zakamufloval a ze operaciu sfusovala.

Ann89

ahojte chcem sa opytat ci tu ma niekto skusenosti so zvacseniem pier tukom poviacerych sedeniach, bolo to viditelne zvacsenie a na stalo
dakujem

Romi

Ahojte baby, tak ja mam skusenost.. Robili mi to v zahranici, cena bola 600 eur, pricom druhe sedenie budem mat za 200. Co sa tyka samotneho zakroku, bolo to strasne, aj napriek tomu ze mi pery znecitliveli. Mesiac predtym som totiz podstupila plastiku nosa a myslela ze uz ma nic neprekvapi... Po zakroku som bola tyzden uplne opuchnuta, musela som si zobrat dovolenku.
A teraz k samotmeu efektu, este mesiac po zakroku som mala krasne pery, plne, presne take ako som si priala. Ale ako to postupne odpuchalo, cast sa mi vstrebala a momentalne su ovela mensie, aj ked stale plnsie ako predtym, je tomu 5 mesiacov. Lekar ma upozornil, ze je to potrebne opakovat, kedze z tukovych buniek kt mi implantoval prezije max 50 percent a efekt by mal byt trvaly. Takze som zvedava:) Kazdopadne si myslim, ze tento zakrok je potrebne opakovat min 2-3 krat, ak chcete mat natrvalo krasne plne pery. Ja som sa s chirurgom dohodla na sedeni po pol roku, nakolko by tie implantovane bunky uz mali mat vytvoreny vlastny cievny system a nemali by sa nadalej vstrebavat... Rozdiel je urcite neporovnatelny s umelymi vyplnami, kt su na dotyk tvrde a neprirodzene..

ivanana

ja mam teraz tzv. "lip boost" je to novinka, je to lesk na pery a obsahuje to nieco co podporuje vytiahnutie vody a prekrvenie, mam pocit akoby som mala na perach chilli, ale som celkom sklamana lebo iba chvilu mam krajsie pery a potom nic :-/ mamina mi povedala, ze co mam s ustami, ze ich mam cervene akoby som ich mala vetrom oslahane :-D takze neviem, ja som premyslala dat si silikonovy implantat, lenze je to len taky moj rozmar :-/ nemyslim si, ze to extra potrebujem,aj ked ten pocit by stal za to konecne mat pery a nie ciarku!

Sjúzana

Výsledky su podľa toho čo som počula ale môže sa stať, že sa ten tuk vstrebe resp vstrebe presunie kam ho netreba. Čítala som o skúsenosti slečny, ktorá to podstúpila. Zadok ju vraj bolel ešte dlho a pery ako by ti niekto vrazil, dlho boleli a po krátkom čase sa to vstrebalo z jednej časti a v druhej to ostale a vyzeralo to vraj neprijemne tak bolo poterbné opakovanie.. škoda:)

bibi456789

vyplnenie vlastnym tukom vyzera super...odberu vam nejakych 30ml..a nemusia vam ich dat len do ust...ale aj hocikde na tvar...je to jedno...aspon take skusenosti

S1M

Je tu nejako malo informacii.. Neviete nahodou kolko toho tuku potrebuju odsat aby vyplnili pery??? Ma niekto skusenosti?

Cammilly27

Ahoj Monika987, prosim Ta na akej klinike Ti navrhol dktor ten zakrok/ povytiahnutie hornej pery, ja by som do toho chcela ist a chcela by som vediet kliniku, kde to dobre robia, kolko to cca vyjde a ako dlho musis byt v nemocnici(ak vobec musis) alebo doma...:)