ako byt sebavedoma??

Príspevok v téme: ako byt sebavedoma??
zabicka1611

neviem ci mam taku povahu alebo ci si tak strasne neverim ale vobec nie som sebavedoma!! ako keby som sa bala...ja neviem noo...vsetci co ma poznaju tak vedia ze som papula a ked ma niekto uraza alebo ma nieco proti mne (nielen mne) tak mu poviem vzdy svoje....a teraz ked si chodim hladat pracu tak sa vypytujem ludi, niektori su tak prehnane drzi a ja sa proste neviem obhajit a povedat si svoje!! co mam robit?? :((

Lolka

len som sí cítala aký olejcej je na co dobrý a myslím tam bol aj, ktorý pomaha sebavedomiu. Lebo kazdy olejcek nieco lieci podla toho aký mas problém. Ak mas rada vone, tak keby si kupis aromalampu, a keby sa ti tou celou izbou vyparovala vona moze byt, ze by si sa cítila sebavedome. Myslím, ze som to včera čítala v etnoshope, idem sa pozriet, ak najdem ako sa volá napísem ti sem.

liv99

to nevadi, ze nie si na pohovoroch prehnane drza a sebavedoma. kamaratka je personalistka a sama mi povedala, ze ti jedinci s prehnanym sebavedomim su vzdy v poradi uplne dole pri vybere. arogancia a sposob "vsetko viem" nie je v prospech, hlavne nie na pohovoroch.
zostan sama sebou a taka ta malicka hanblivost nie je na skodu... :)
vazne, ja som sa na pohovoroch isla pod zem prepadnut, vzdy po otazke "chcete sa nas nieco opytat" nastalo hrobove ticho... :)) no a pracu som si nasla, dokonca som si vyberala nakoniec z niekolkych ponuk!
tak drzim palec v hladani!!