Ako schudnut za 3 mesiace aspon 15 kil?

Príspevok v téme: Ako schudnut za 3 mesiace aspon 15 kil?
tarusha

Pekny den prajem
mam vysku 177cm,v celku pekne tvarovanu postavu ale vazim 75kil:(..pred 2mesiacmi som sa rozhodla schudntu lenze ako si to neslo tak som to zahodila na klinec..ale ked som na seba pozrela ak ovyzeram v plavkach tak mam opet chut chudnut ale tentokrat aspon s 10-15kilovym vysledkom poradite nejake triky aleco co nejest/jest? ake sunajelspei cviky(okrem behu a plavania)??..
pdakujem

Zuzana212

Pattrícia, prosím vždy si prever každý krok vo svojom chudnútí, pretože ľahko sa chudne ale ešte ľahšie priberá späť - jojo efekt. Najlepšie je sa nastaviť menšie porcie, trebárs používať menšie misky, nejesť po 17, piť naozaj 2.5 l vody minimálne, sacharidy len do obedu, potom už len bielkoviny a tuky, tie sú tiež nevyhnutné pre krásu... Nezabúdaj na vyváženú stravu, pretože sa ešte vyvíjaš, študuješ atď. Začni aspoň trochu cvičiť, je jedno ako a čo, ale aby ťa to bavilo, takto ti to vydrží snáď na celý život. A nezabúdaj, sval je ťažší ako tuk, preto nie váha ale cm sú smerodatné a ukážu ti či chudneš alebo nie. Na záver, správne si pripraviť telo a začať chudnúť môže trvať aj mesiac, dva, preto si dopraj čas, neponáhľaj sa a napr. si nevyrobíš celulitídu

Lu_lajf

Blíži sa leto a vy stále nemáte svoju vysnívanú postavu do plaviek? Chcete schudnúť, nabrať svaly, vyrysovať telo a naučiť sa zdravo stravovať? Stravovací plán na mieru, udržateľný, zdravý a vyvážený jedálniček je základ. Každý má však individuálne potreby, preto diéty na internete nie vždy platia na každého. Garancia 2 - 5 cm z pása za 14 dní. Stravovací plán je dlhodobý, čiže nemusíte sa báť efektu, že po 3 týždňoch nebudete vedieť čo robiť lebo vaša diéta skončila. Nie. Táto diéta je dlhodobá a nedá sa ani nazvať diétou. Pomohla už veľmi veľa ľuďom, desiatky spokojných klientov.
Uvádzacia cena:
- individuálny stravovací plán s mesačnými konzultáciami a kontrolami 20€
- individuálny stravovací a tréningový plán s mesačnými konzultáciami 30 €
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, s radosťou vám všetko vysvetlím :)

Pattricia

Ahoj
Mám 13 rokov meriam 170 cm a vážim 73 kg chcela by som schudnúť 10 kg teraz za 4 dní som schudla 2 kg a to som vobec nejedla sladke píla iba čistú vodu a nijaké pečivo iba celozrnný chlieb a chcem ešte schudnúť 10 kg mohli by ste mi poradiť ?
Ďakujem

kilecko

Tak ja som za 3 mesiace schudla 9kg a dalsi mesiac 3 kg takze za 4 mesiace 12kg mala som 90 dnovu rozlisovaciu dietu velmi mi pomohla a treba k tomu pitny rezim 2 litre denne cistej vody ,alebo nesladenny bylinkovy caj .Skuste mne to pomohlo.

:-( :-(

Dobrý deň mám 12 rokov a chcela by som schudnúť za 3 mesiace vážim 74,7 kg ..., Poradíte mi ako mám schudnúť alebo čo mám jesť ? Vopred Ďakujem

sharlot

ahojte pomoze mi niekto ?? ... ako mam schudnut za 2-3 tyzdne 5kg? mam drzat hladovku? skusala som nejést desiatu ani obed len cerealne musli a vankusiky .. a behala som 50 kolecka ale vydrzala som len 2 dni!=( .. prosim pomozte mi schudnut ak viete o nejakej diete moze byt aj drasticka ale pozor chodim do skoly takze aby tam neboli nejake casy atd.. budem velmi rada ak mi pomozete a poslete mi ju na mailovu adresu cokoladka_po@azet.sk
dakujem =(

zabicka1611

suzen - si normalna?? ja NETVRDIM ze si ju nemate davat!! pane BOZE NAUCTE SA CITAT!!! ja len tvrdim ze patri medzi sladkosti!!! a ze ju ja nejedavam!!! NIKDE netvrdim ze ju nemate zut vy!!! tak sa spametajte!!!

suzen_

pane boze zabka ty by si veru nemala radit ludom chudnut..ako nic v zlom ale nedat si zuvacku ked chudnem to uz co je