mam problem a neviem co to je ... pomozte mi...

Príspevok v téme: mam problem a neviem co to je ... pomozte mi...
sedmokraska

mam jeden strasny problem... ked mam pohlavny styk s mojim chlapcom tak asi prvych 10 minut husty a biely vytok... moj chalan sa ma na to pyta no ja mu neviem odpovedat cim to je?... ono to je len na zaciatku styku potom uz ho nemam... neviete co to je a cim to je sposobene??... DAKUJEM veeelmi moc za vsetky odpovede... naozaj ma to dost trapi :(

sedmokraska

... no takze som zistila podla vasich prispevkov ze to je normalne... no ale mne to normalne vobec nepride...:( ale aj tak dakujem

ja:)

pockaaj, nieje to nahodou sekret, ktory vylucuje zena ked je vzrusena?? podla mna je to normalne nie? take priesvietne je to skor ako biele..

niekto

vies kebyze to beriem tak ze budem vysetrovat pekne baby tak by sa to dalo povazovat za uchylku

ale gynekologom urcite nebudem idem uplne inym smerom
a pravdu povediac robit za tak malo penazi s takym vzdelanim nemusim

cindy21

niekto a preco ta to tak zaujima? no vidis, tak si mohol ist studovat tu gynekologiu :-)
aj ked by si bol realitou zrejme sklamany, ked som obcas videla u gynekologa co za zeny musi vysetrovat, veru som mu nezavidela. starsie panie, obezne pacientky, skratka urcite nie pornohviezdy. ak si predstavujes kočky v minisukniach, tak tych by si mal v klientele tak mozno percento :-)

nepoviem

ja sa s príatelom normálne a otvorene rozprávam o takýchto veciach takže nevidím v tom nič zlé .. a vôbec, páči sa mi ked sa priatel zaujíma o moje telo ..
cindy, ani trochu by som nechcela mať podobného priatela

niekto

normalnost je relatyvna
to co je premna normalne pre tea byt nemusi
tu nejde o to ze sa zapajam do diskusie o nejakych vytokoch ale o to ze ked viem tak poradim alebo sa o to pokusim

cindy21

ktory normalny chlap sa zapaja do reci o vytokoch cudzich zien?? neviem si ani len predstavit, ze by to napr. moj chlap robil. jemu ku stastiu stacia diskusie s kamosmi o futbale pri pive..
no a gynekologovia-muzi.. je to ich volba, niekto to robit musi. ale pravdupovediac s normalnym som sa este nestretla. este tak za socializmu- vtedy gynekologia celkom vynasala, takze asi aj to financne hladisko ich motivovalo.

niekto

whee_ee dakujem :)
cindy preco si to myslis ?
teba taketo temi nikdy nezaujimaly
nebola si nikdy zvedava na muzske telo ?
ja som clovek ktory rad veciam rozumie...

cindy21

ziaden biely husty vytok nie je v poriadku, treba ist k lekarovi. a niekto je podla mna uchyl, ze sa do takych tem zapaja