Prírodná kozmetika

alenka_radska

Dakujem ti, mrknem na to:-) na zvieratach mi velmi zalezi, zacala som sa o to viac zaujimat, takze som rada ze doporucate nejake neetstovane znacky.

Skinny girl

Ahojte, uz tu niekto spominal kozmetiku od sibircanky, mne osobne velmi pomohol krem pantovy s vytazkami z parohov. Je dobry. Jediny minus ak sa to da nazvat je ze je maly, ale dobreho vela nebyva. Cena je celkom dostupna. Maju aj krem na akne, ale s tymja problem nemam. Niekde som citala, ze reakcie plete su rozne, no napriklad mne vobec nepasuje kozmetiky od vichy.

bianca.pp

Vyskusaj kozmetiku priody, je bio netestovana na zvieratkach :) ja sice nie som vegan, ale zalezi mi na testovani/netestovani.

alenka_radska

Ja som prešla na veganstvo a tiež som sa začala zaujímať o netest. kozmetiku. No neverila osm že to je až taky problem najsť taku kozmetiku, ktora je naozaj certifikovana

Maťka923

Ahoj :-) Ja môžem odporučiť prírodnú indickú kozmetiku z ajurvédskych byliniek, či už značku Ecce Vita alebo Inveda, obe sú super - -odkaz odstránený- :-)

simca_medova

Drogeriove rady- nič moc, vačšinou obsahuju lacnejšie varianty v zloženi. Ja mam Dobru skusenosť so značkou pevonia botanica, inu už nepouživam.

Alexa12

Ahojte, zhanam nejaku kvalitnu prirodnu kozmetiku, ktora ma vsetky potrebne certifikaty a nie je testovana na zvieratach samozrejme. Najlepsie nie tie najlacnejsie z drogerky, mate nejaku skusenost?

Dapfhné

Mne kámoška poradila www.naturonline.sk. Je to nemecká prírodná kozmetika v Nemecku veľmi obľúbená a uznávaná. Skutočne majú výborné výrobky bez parabénov.

kvetka12

natrafila som na tento post lebo aj ja som zhanala daco fakt dobre a nie len komercne tlacene. kamoska mi odporucila znacku Odylique, zevraj je rucne vyrobena britska kozmetika, a dostala vela oceneni. proste uplne iny level nez tie weleda atd...ja mam od nich sampon sprchac aj krem-s bambuckeho masla akoze fakt uplna pecka..je to sice trochu drahsia kozmetika ale vobec ma uz nesvrbi hlava. proste fakt super ze je na slovensku. zatial som ju videla tuna ze ju maju www.sebapoznanie.sk