Schauma - 7 bilín

adka7

Ahoj, ja tento sampon tiez pouzivam a musim ho pochvalit ... je fakt dobry, mam z neho fajne jemne vlasy ... ale ked ti mozem poradit ... aj ELSEVE ruzovy je super ... este lepsi ako tento ...

kočička

Tento šampón som používala, a myslím si, že je dobrý. Pekne vonia a stále som ho fetovala:D Vlasy som po ňom mala voňavé, ale asi jeden deň.Ale to tak býva asi pri každom šampóne, v deň umytia vlasov sú čerstvo voňavé a potom už nič..

Myrra

tento sampon dostanem pod stromcek :-)) uz sa nan tesim, krasne vonia. Vyskusala som podobny - Balea 7 bylin, vlasy su fakt super az 3dni, ale...straaane smrdi, no hroza :((

zabicka1611

mastne - s tym som mala problemy aj ja a mozem povedat ze jedine tento u mna zabodoval..skusala som vselijake ale jedine po tomto som mala pekne vlasky a vydrzali mi sviezo aj 3 dni co bol u mna teda rekord!!!

severanka

ja som zo Schaumy začala mať problémy... .( svrbí ma pokožka hlavy... ale celkovo SChauma sú dobré šampóny...ja som síce používala ten žltý s makadamiovým olejom, ale myslím, že aj tento bdue super... vyskúšaj :)