červené svrbiace flaky

Príspevok v téme: červené svrbiace flaky
klodyka

pekný večer, môj problém začal tým že pred týždňom sa mi objavil na boku malý červený suchý flak, myslela som si že sa mi to urobilo z vnútornej vignetky trička..pred pár dňami sa mi urobil podobný flak aj pod prsiami a včera ich už bolo pať krát viac..a už ich mám aj na chrbte a svrbia ma..v pondelok sa chystám kožnej a som paranoidná ale bojím sa že mi to už nezmizne a stále sa mi to bude rozširovať :((( má niekto s niečím podobným skúsenosti??? vopred ďakujem za príspevky..

RNG

hoci flaky mozu byt z hromady roznych pricin, od bakterii virusov plesni a podobne, najcastejsie su to exemy.
Sem dam pomerne dobry zdroj informacii na rozne kocne problemy, hlavne detsdke, ale plati to aj na dospelych.
www.emedicinehealth.com

vear

Ahoj! Tak dúfam, že ti to pomôže, ale to potom nemáš asi také flaky ako ja. Lebo tých 6 týždňov u mňa trvá veľmi dlho :-) Tak daj potom vedieť, či ti to prešlo.

klodyka

ahoj, bola som včera u kožnej a tá sa na to len pozrela a hneď mi povedala že to je kožná chrípka..ktorá trvá 6 týždňov a prvé dva týždne sa budem vyhadzovať :-(( dala mi na to talbetky a aj takú emulziu..tak dúfam že to bude ok.

vear

Bola som tam už asi 5krát, vždy mi dalal len nejaké mastičky, krémiky a neviem čo všetko. Najprv som si myslela, že som aj ja alergická, ale to by som musela byť na niečo, čo denne používam. Ale už si s tým hlavu neláme. Beriem to tak, že keď sa urobia, tak aj zmiznú.

klodyka

a kožná ti na to čo povedala? z čoho to máš? lebo mňa napadlo že to mám alergickú reakciu na niečo len ma nenapadá na čo :((

vear

Ahoj! Presne viem, o čom píšeš. Ja sa s tým už trápim tri roky. Chodila som s tým aj kožnej. Podarilo sa, že mi to zmizlo, ale po čase sa to vrátilo späť. A mňa to nejako extra nesvrbí, iba keď sa osprchujem a nenatriem si to. Inak, už za ten čas som si zvykla a už to ani neriešim. A dokonca som to zaregistrovala, keď som prišla v lete z Chorvátska, objavil sa mi na chrbte a zväčšoval sa a potom ďalší a ďalší. Mastičiek a krémikov mám už plné zuby, takže už to nejak extra ani neriešim a miznú aj samé.