zvláštna MENŠTRUÁCIA

Príspevok v téme: zvláštna MENŠTRUÁCIA
akrima

Dobrý deň.Mám problém s menštruáciou.Vždy som ju mala nepravidelnú a dosť silnú.Gynekol.mi ale povedala že som v poriadku a sama viem že niektoré baby to tak proste majú ....hormóny.Posledné dva mesiace ale mi síce menzes prišiel ale mám strašne slabé krvácanie než na čo som zvyknutá - vlastne krv mám vždy len na wc na toalet.papiery ale vložka je čistá proste akoby zo mňa nevytekala.Ani zle mi nieje ,čo mi inokedy bývalo príšerne.Stretli ste sa s ničim podobnomým?prosím o radu,vopred ďakujem.

adka00

skus si dat spravit testy na stitnu zlazu moojej kamoske tako haproval menzes a mala znizenu cinnost stitnej zlazy.

janka

Ja si tiež myslím, že to nie je v poriadku. Ako ti môže lekárka povedať, že je to OK? A skúsila iba tú jednu lekárku alebo viacerých....vystriedaj....vek už máš pomali aj na bábätko, tak aby si bola v poriadku, keď sa rozhodneš otehotnieť. Potom to u teba možno nebude také jednoduché ak máš tak rozhádzaný cyklus...

maťa

je to úplná hormonálna nestabilita, keďže máš takto zvláštne cyklus-necyklus......každé dva-tri mesiace? to nebolo doktorke divné? no ja neviem, asi by som navrhnla nejaké krvné testy.... alebo jednoducho niečo na skontrolovanie ostatných vecí, čo môžu mať na toto vplyv.

akrima

mám 22 rokov a menštruujem od 14-tich.S tou nepravidelnosťou si už starosti nerobím,genekol.pozerala či to náhodou nespôsobuju cysty alebo tak a je to v poriadku,mala som aj antikoncepciu kvoli tomu ale tá mi nerobila dobre tak už ju radšej neberem.to bolo v lete od vtedy som mala zase nepravidelnú ako pred tým ale s takýmto krvácaním som sa ešte nestretla len tieto dva mesiace posledné a pritom som radikálne nemenila stravu,nebrala lieky,nebola chorá ani nič podobné..

janka

Ja keď som začínala mať menzes, tak som ho mala každé 2,3 mesiace normálny a medzi tým iba tak ako ty teraz. Ale to som mala 12. A koľko máš rokov ty? Ak si tiež v takom veku, tak by to malo byť v poriadku, ale ak si staršia, tak by si radšej mala yájsť k lekárovi. Cyklus by mal byť do 35 dní..

kofolka

a kolko mas rokov, resp od kolkych mas menstruaciu? ..a nezmenila si nic vo svojej zivotosprave, neberies ziadne vitamini ani nic?

akrima

no teraz je to druhý krát čo to tak mám...prekvapilo ma že mi prišla menšt. po 28 dňoch (inokedy to je 58,62,49, a podobne )ale opäť takáto podivná..prechladnutá ani chorá som nebola....

maťa

Zmeny sa dejú aj vekom. Ale skús si spomenúť, či si nemala zápal alebo si neprechladla alebo niečo podobné. ak to budeš mať druhý raz zase také isté, je asi čas ísť k doktorke.