ano alebo nie??? pomoc

Príspevok v téme: ano alebo nie??? pomoc
kabka

Ja viem ze tejto temy tu uz ma kazdy dost ale ja vazne potrebujem len radu a rychlu pomoc.Uz asi 3 roky som neustale v kolotoci prezieranie-dieta.Som tym posadnuta stale chodim po tych blogoch chudnucich bab a citam vsetky mozne clanky o chudnuti a neviem sa z toho vymamit.Nemam anorexiu ani bulimiu(aj ked uz 3 krat som klacala nad veckom s kefkou v ruke ale nedokazala som to-co sa tyka bulimie))...Ale pisem prave preto lebo dneska som koli tomu prvy krat naozaj plakala a uz to nevydrzim.A chcem sa opytat ci mam ist za psychologom a ci by mi pomohol a naucil ma normalne jest ...?

monica gazpio

Ahoj, kabka, viem ľahko sa mi kecá, ale zvracaním sa nechudne. Iba si pokazíš, zuby, budeš mať unavenú a sivú pleť, ďalšie zdravotné následky sú opuchnuté slinné žľazy, boľavé hrdlo a pod. A keď chceš tých 6 kg schudnúť, tak predovšetkým POMALY!!! Lebo si pokazíš metabolizmus a budeš priberať aj z jedného jablka. A to ešte nehovorím o celoživotných psychických problémoch. Prajem Ti skoré uzdravenie. Drž sa.

kabka

no ty vravis ze jes vsetko za radom a tesis sa z jedla.Ale ja by som potrebovala len malo jest a schudnut za take 3-4 tyzdne a byt v pohode.To nemozem tych par tyzdnom vydrzat??? 3 roky sa strapim pre blbych par tyzdnov!!! vies mne ked niekto povie ze nauc sa s tym zit proste neschudnes tak sa nauc mat sama seba rada to nejde.Ja sa nemam rada a zakazdym ked sa pozriem do zrkadla je to na figu:((( treba mi schudnut iba takych 6kg a konecne budem spokojna tak preco mi to trva tak dlho!? preco je to take znicujuce:(((?

gadgetka

Kabka ... podla toho, co pises, tak mas PPP kdesi v zaciatkoch. Bulimia je o prejedani a naslednom pocite viny - zvracanie je dosledok, aby si seba uspokojila. Podla mna by bolo dobre najst odbornika, ale nejaku spriaznenu dusu ... Ja som prekonal bulimiu pred 15 rokmi a odvtedy som uplne v poriadku a jem vsetko zaradom a tesim sa z jedla . Ak chces pokecat, napis na gadgetka@gmail.com, poradim co budem vediet ...