Kupila som si tmavsi make-up, teraz co?:(

slecnaa

severanka: ja tomu nerozumiem:) naco taky ludia vobec prispievaju ked ich prispevky maju nulovu hodnotu...strata casu podla mna...iba rypu zbytocne:)
no idem skusit reklamaciu v tom obchode, a ak nie tak ten mimibazar alebo nieco podobne:))

severanka

:D slecnaa: nič si z toho nerob, že sa tu spomínali deti v Afrike... ak ja som už zažila prípad, keď mi niekto vynadal na tomto fóer o kozmetike, za to že sa bavím o kozmetike... :D
a ako to dopadlo s tým tvojim make upom?

sasskia

Zavisi aj od toho ci je to velka drogeria ako napr. DM, alebo nejaky maly sukromnik, lebo ten ti ho nevymeni, je rad ze ho predal..

sasskia

Ja by som ho urcite skusila vymenit za svetlejsi, ved co? Trocha trapasu... Proste sa tvar sebavedome, ze ta predavacka presviedcala ze ti bude dobry a pod umelym svetlom si to nemohla vidiet ze je tmavy... normalne tvrdo reklamuj, stoj si za svojim argumentom.Ja to tak robim, vzdy mi to vyjde..

slecnaa

ludia, som na fore o kozmetike, je jasne, ze tu nejdem riesit problemy deti v Afrike! vy akoze nikdy neriesite ine problemy okrem existencnych, hej?? okej vasa vec, ale v tom pripade ma vas nazor nezaujima...spytovala som sa na problem ohladom MAKE UPu, tak mi tu nenadavajte ze ma nezaujimaju deti v Afrike! boze ze vas to vobec bavi takto otravovat ludi!! ked vas tato tema nezaujima tak naco prispievate?! nechapem....prisla som sa slusne opytat na problem!

corela

aj ja mam znacku Loreal ten16H a tiez je pre mna tmavy skus pockat do leta bude dobry teraz si miesaj s nejakym svetlejsim.....