podklad pod tiene

Príspevok v téme: podklad pod tiene
gadgetka

Caute kocky, chcem sa opytat, aky pouzivate podklad pod ocne tiene ... tak, aby vydrzali aj po par hodinach ... tipy, ktore som mala, ako tekuty tien naspodok a na to klasicke tiene alebo makeup nie su az take super ... potrebovala by som byt upravena od rana do vecera, a nie kazde styri hodiny si dofarbovat oci... Ake mate skusenosti?

ajajja

Báza pod tiene Gosh alebo Artdeco. Obe sú rovnako perfektné, tiene vydržia v pohode celý deň. Tá Gosh sa lepšie nanáša, lebo je vo vysúvacej tyčinke, Artdeco je v maličkom kelímku, takže keď ho už máš menej, blbo sa vyberá. Vydržia dllllho. Fakt výborné vecičky :)

brckana

Vrele odporucam mineralnu podkladovu bazu pod ocne tiene od ELF cosmetics. Najdes ju v ich e-shope za nejakych 3,55 EUR. Je to doslova zazrak.Tiene vydrzia min 8 hod (a to mam mastne viecka) cez pohnutia ciarok atd. Je velmi jemny staci trosicka a vydrzi neskutocne dlho.

Tu je link: www.elfkozmetika.sk

lolika

No ja nemam mastnu plet, tak asi preto mi to vydrzi, ale treba to vediet aj robit.... Inak na oku sa kozny maz moc nevylucuje, tak neviem cim to je..

miska

nepomoze to kazdej aby sa jej nerobili ciaqrky,mne napriklad nepomoze nic,nevydrzia mi tiene ani pol hodinku normalne

lolika

Staci si dat velke mnozstvo tienov a predtym si viecka premejkapovat a prepudrovat a vy drzi to az do vecera-do rana :-)

anjelik9

ja si dávam zmatňujúcu emulziu od garnier =) na tvári sa mi to nepáčilo tak som tomu našla lepšie využitie =) a keď si tam toho dáš troška viacej tak ti vydržia v pohodičke tiene aj pol dňa =) možno aj viac ja som viacej neskúšala bo potom som sa už odmaľovala =)

kellys

raz som citala, ze aby sa na vieckach nerobili tie ciarky z tienov, treba si pred aplikovanim tienov trochu prepudrovat viecka. myslim, ze to trochu pomaha :) ake tekute tiene pouzivat vobec nemozem, za 5 minut sa mi spravia ciarky nech robim co robim :(

Lucinka33

Ahoj, ja mam novy podklad od Alverde. Kusok to pomoze, ale aj tak sa po par hodinach tiene usadia v tych zahyboch, tak nic moc.