ziarlila som opravnene alebo?

Príspevok v téme: ziarlila som opravnene alebo?
ttonnika

Rada by som vedela, co si myslite o tomto.
Bola som s priatelom na diskoteke. Po asi hodine som si isla kupit napoj. Vo chvili, co som sa vracala naspat k nemu, som ho uvidela, ako flirtuje s nejakym dievcatami. Bolo zjavne, ze sa zabavaju, lebo sa strasne rehotali, teda hlavne tie dievcata. Ja som sa hned zvrtla na opatku a isla spat k baru. Ani neviem preco, ale snazila som sa, aby si ma nevsimol, ale on si ma napriek tomu vsimol.
Sedela som smutne za barovym pultom, ziarlila som. O minutu bol pri mne. Neviem, ci sa chcel vnucovat alebo co, ale uz som zas bola stredobodom vesmiru. Ja som vsak uz mala naladu o nicom, da sa povedat. Zacal mi davat vselijake navrhy, zjavne mal dobru naladu, pritom skoro vobec nic nepil. Ja som mu povedala, ze nech ide za nimi. Ze urcite bude pre neho lahke, aby mu podlahli. Obratila som sa k baru a vtedy mi struhol po zadku, az som skoro vyskocila. Vraj ja nemam byt zla. Povedala som mu, ze keby bol ferovy, urcite by dal po zadku sebe. Potom som sa k nemu uz skoro neozyvala. Az po niekolkych dnoch sa prelomilo mlcanie. Dakujem.

maťa

jóóój... chlapi majú potrebu sa baviť aj s inými, nielen s jednou ženou do konca života. Ak však zachádza ďaleko a nerešpektuje tvoju prítomnosť, je treba mu naznačiť, že prišiel s tebou. Inak je fajn, že máš spoločenského chalana.
Ja mám tiež chlapca, čo si viac rozumie so ženami a má aj veľa kamarátok. Žiarlim, ale viem, že by ma nepodviedol. Svoju žiarlivosť však prejavujem skôr vtipnými poznámkami na jeho adresu :)

jajka001_

jaj dievca bud rada ze mas zabavneho spolocnika. ked ste v spolocnosti treba sa venovat aj inym ludom nielen sami sebe :) ja tiez ziarlim ked sa ten moj co i len minutu bavi o hocijakych banalitach s inou zenou ale je to len taky hlupy pocit ktory treba ignorovat. lebo o nic nejde. ja sa tiez bavim v spolocnosti s inymi chalanmi no a co? a nechovaj sa ako odute decko lebo sa na teba rychle vykasle. bavi sa on, nauc sa bavit aj ty

pani m.

podla mna to bolo skor trucovanie ze venuje pozornost aj niekomu inemu okrem teba ale v mladom veku je to narmalne viem je to tazke neziarlit ale ak si si nim ako-tak ista skus premoct v sebe prejavy ziarlivosti ver mi ze sa tym ponizujes musis mat pred nim trochu \\\\\\\\\\\\ \\\"navrch\\\\\\ \\\\\\\\\" skor nejaka poznamka typu \\\\\\\\\\\\ \\\"cauko bavis sa? pockam ta tam a tam dam si zatial nieco vezmem aj tebe?\\\\\\\\\\\ \\\\" a pristav sa pri najblizsej partii chalanov trebars s otazkou nemate cigu?

salonka

Tvoja "žiarlivosť" by sa mala premenovať len na na momentálnú nasratosť!Ak by som si mala lámať hlavu nad každým milším posunkom môjho muža k iným ženám,už dávno by som s ním nebola.Ty to jednoducho musíš vedieť,ako sa mu dá veriť!Ale je pravda,že ak raz prišiel s Tebou,mal sa Ti aj plne venovať a nemal sa hneď venovač pipkám od pultu.To,že je toho schopný aj v Tvojej prítomnosti,naozaj spochybňuje Tvoju vieru v jeho stálosti vo vzťahu.Asi je ešte primladý,alebo nezodpovedný aj sám k sebe.Iste by som si toto vyprosila u neho,ale zase by som ho za to "nezabíjala",a určite by som sa istú dobu vyhýbala takýmto miestam v jeho spoločnosti.Muži si často krát myslia,že o nič nejde.Ale čo by nešlo!V ich hlavách sa tieto situácie vnímajú ako povolené,lebo ženy maju byť predsa chápavé,milujúce a bla,bla,bla,ale takej dobe už dávno odzvonilo.Ak nemáš mať vo vzťahu všetko,tak nemaj radšej nič.Ale vraví,netreba ho hneď hnať pod gilotínu.Uvidíš časom,ako sa zase niekde s tebou vyznamená a potom konaj podľa zdravého rozumu.VEľA úSPECHU!

veronesa

jaaaj, to je take slepacie:-))) keby som mala ziarlit zakazdym ked moj chlap niekoho rozosmeje, ci baby alebo chalanov, musela by som ziarlit nonstop.