ako casto ced den na wc?

Príspevok v téme: ako casto ced den na wc?
bab

ahojte,mozno je to tema trochu od veci,ale ako casto je normalne chodit cez den na wc?je v poriadku,ze skoro po kazdom nejakom vacsom jedle-2x za den sa potrebujem vyprazdnovat?neviem,ci by som nemala ist na nejake gastro.vysetrenie,lebo v poriadku sa mi to nezda,akoze sa najem a o pol hod musim ist na wc.moze to byt aj problem,preco nemozem pribrat?mam 48 kg a 165 cm a chcela by som pribrat.mate niekto podobne skusenosti?

jajaja+

ja chodim tak kazdy treti,niekedy aj stvrty den a som v poho. horsie je to s malou, to idem aj 10x:o) veelmi vela pijem vody...

leila

Kazdy chodime inak,dolezita je pravidelnost. Dvakrat za den je v pohode, pokial nemas tazkosti, bolesti, krce, hnacky. Ja chodim kazdy den raz, no poznam ludi co chodia kazdy druhy den a su v poriadku.

dafne

..no možno to nie je žiadný problém...aj ja chodim niekedy 2x niekedy vôbec cez den....v každom prípade je lepšie ak to ide von, akoby to malo ostať v tebe...zápcha je hnusná vec....ale rozmýšľam či nemôžeš mať nejaku pásomnicu ??

ida

to je uplne v normalne, dokonca keby si isla aj 4krat a nemas "prehanky" tak je to v pohode. praveze bud rada, ze ti to nelenzi v organizme dva dni.
a dovod ze nemozes pribrat to nebude, len dosledok rychleho metabolizmu.