Krvácajuce dasná

Príspevok v téme: Krvácajuce dasná
peťuška

Kto má dobrý nápad alebo skusenost:velmi a stále krvácaju mi dasná.Zubárka mi hovori preto lebo strasne mám krivé zuby.Vyzerá to uz na parodontitídu.Pritom pravidelne kupujem vsetko mozné aj nemozné.Vodicky,pasty,vitamýni.Uz fakt neviem co mám robit.Raz prídem o zubyPritom to velmi zapácha.Pritom zubárka spraví vsetky,kaz nemám.Aj kamene odstranuje.Uz som z toho zufalá.Vie niekto nieco poradit co pomohlo????

moncici

no ja som to mala tiez a mozem vam povedat aby ste to nepodcenovali lebo pridete o zuby ja som skoro prisla nebyt jedneho super doktora ktory mi oddporucil dentalnu hygienicku a teraz bez problemou skuste

mjanik

peťuška-z hľadiska akupunktúry ide o problem žalúdka, je prehriatý a toto teplo sa prenáša aj na ďasna prehrieva ich,potom krvácajú a bolia(zápaly).Dobre liečiteľné!

alicakl

Určite je to aj genetika. My máme v rodine paradent.hádam od 35, ale ja som to zažehnala paradontoxom.síce nie hneď, ale po takej 3 paste mi prestali ďasná krvácať.Inak používam mäkkú kefku.Nech to viac nedráždim.

holly dy

tak aj mne zvyknu krvacat dasna a viem ze ak je to parodontitida tak je iste ze casom prides o zuby bohuzial ale je to nevyriesitelny problem moj otec takto musel dat trhat vsetke zuby a vraj ani nevedel ze mu ich trhali je to myslim ze dedicne,..moj brat ma tiez vsetky zuby v perfektnom stave a musi pouzivat pastu proti krvacaniu,je to v rodine