poraďte mi prosím Vás prostriedok na spanie

Príspevok v téme: poraďte mi prosím Vás prostriedok na spanie
fidorka 2

od rána som už užila 2 Hypnogeny, potom 2 Zolpidemy a nie anie zaspať. Som v hroznej depresii, chcela by som to všetko prespať ale nedarí sa mi ani len zaspať. Prosím Vás ak poznáte nejaké overené prostriedky na spanie aj tzv. "babské" od čoho sa dobre spí, napíšte mi. Som unavená životom, potrebujem si oddýchnuť.

alexa 222

Fidorka, ja keby som užila 2 hypnogeny, potom 2 Zolpidemy, tak by som asi spaôa 3 dni v kuse. Raz som bola v nemocnici a dali mi na spanie 1 hypnogen a potom so prespala celý nasledujúci deň. Bola som ako nadrogovaná. Nie si už náhodou závislá na tých liekoch? Asi ti už nezaberajú. Skús celý deň pracovať, variť, chodiť trebárs do fitka, alebo na prechádzky, proste vyvýjať nejakú aktivitu, aby si sa unavila. Nemáš nejaké koníčky? Šport ťa nebaví? A čo nejaké ručné práce, alebo si prečítaj pred spaním nejakú knižku.Neviem či bývaš v meste alebo na vidieku. Ak máš rodinný domček tak tam je roboty stále. Alebo si vyraziť s priateľmi niekde von, atď... Ja tiež mávam niekedy problémy zaspať a to vtedy, keď mám nejaký problém a stále nad ním rozmýšľam. Skúšala som aj Persen, Melatonin. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že ak som celý deň v kolotoči, ráno do práce, potom nákupy, varenie, starostlivosť o rodinu, domácnosť, PC niekedy si vyrazím do fitka, potom teplý kúpeľ a zaspím ako bábätko.

lindilinka

skus v lekarni volno predajny BENOSEN... ja som ho neuzivala , ale ako tak vidim , na rodinu funguje velmi dobre... tak skus

fidorka 2

Deniska to sa dáva len bábatkám, a keďže ja už dávno bábätkom nie som, očakávala som nejeké radikálnejšie ričenie naprf zriedené ciankály, albo čoci podobné. Len neviem ako sa k tomu dostať.