Chcem sa zmenit

Príspevok v téme: Chcem sa zmenit
laurika111

Chcela by som zmenit alebo zmiernit niektore svoje vlastnosti. Poslednu dobu sa obcas prichytim ze sa spravam ako \"vsevedko\"-vsade bol,vsetko videl... ale akosi si neviem pomoct :). Ked niekto o niecom rozprava a ja to poznam tak citim az take nadsenie ze musim aj ja povedat nieco.Alebo niekto nieco rozprava a viem ze to nie je pravda alebo ma zle informacie,tak hned sa rada chopim temy. Nie je to az take hrozne ale su chvile ked to mam..
Dalej vybusnost..ale to mam asi v povahe..proste ked sa nahnevam a nieco mi vadi,tak neviem byt ticho. Obcas si pripadam ako cholerik..

Chcem sa zmenit aby som bola pokojnejsia,nevybuchovala..Viete niekto poradit?

laurika11

no ja chcem pocut nazor inych ludi len akosi citim privela adrenalinu ked ide o nejaku moju blizku temu,tak to vyzera potom tak ze vela rozpravam pripadne skocim do reci,a rozpravam s takym nadsenim, ze sa bojim aby ostatni nemali pocit ze som "vsevedko"

alicakl

Laurika,ale veď ty si ja :-)) Tiež som bola taká,až kým som pochopila,že tí,ktorí sa najviac pýtajú na riešenie, ho vlastne vôbec nechcú počuť a tí,ktorí sa radi chvália a rozprávajú, sú tí poslední, ktorí by chceli počuť aj názor niekoho iného. Buď aká si.

no jasne

Ak verís v Boha, tak sa nemusís ani obracat na ludí, ak mas vieru, odovzdaj vsetko Jezisovi, on zmení tvoje vnútro...on je pokoj.