Ako upravit cyklus bez HAK

Jana1002

Predám 2 balíčky HAK Lindynette 30 za 40 EUR, popr. 1 balíček za 20 EUR (cena v lekárni: 25/ks). Takže užívateľky Lindynette 30, píšte, určite sa dohodneme. Mne táto značka celkovo vyhovovala, ale prestala som ich brať kvôli snahe a dieťa a ostali mi ešte 2 nepoužité balíčky.
e-mail: tandlmayerova@zoznam.sk

anikaaa

Ja mam vyborne skusenosti s alchemilkou - skratenie cyklu (mavala som aj 60-90 dni a viac), teraz 30 dni, spravidelnenie uplne uzasne ... predtym som na to brala hak a po vysadeni som mala zasa uplne rozhadzany cyklus. Tak som zacala s alchemilkou - treba od druhej polovice "idealneho cyklu" - najneskor tyzden pred ocakavanym menzesom pit raz-dva krat denne velku salku. Pijavala som ho takto cielene asi pol roka a teraz ho uz ani nepotrebujem. Vyskusajte, je to lacne a bezpecne.

t.i.t.i

Popradský ženský čaj je dobrý.Ciklus mi nezmení ani čaj ani bylinné prípravky.Doktorka stále hovorí pokiaľ výsledky mám dobre nech sa nestarám kolko dnový to mám.Mávala som 25-28 dnové.Po 2.dietatku sa skrátil na 20-23 dnový.iný problém s tým nemám len raz dva je tu nový ciklus.Veru by som prijala taký 30-35 dnový.

neva

čajikova kúra chce čas. Dva mesiace je málo. Až po 6-8 mesiacoch môžeš povedať či pomohla, alebo nie.
Inak 35 dňový cyklus nepovažujem za meškanie. Jenoducho máš 35 dnový.

kvietkova

ved tie cajiky pijem uz dva mesiace.. a zatial nic.. opat meskaju :-(
Hak odmietam... aj tak by sa to vratilo spat..tak naco si nicit telo

neva

Určite to ide. Mám dobré skúsenosti s bylinnými prípravkami - napr. rebríček obyčajný, angelika lekárska, popradský ženský čaj, alebo Gynex.