Červené fľaky na krku, dokonca svrbia

Príspevok v téme: Červené fľaky na krku, dokonca svrbia
zufalka:(

ahojte, často sa mi robia červené fľaky na krku, dokonca to smeruje až k lícam, niekedy sa mi spravia na dekolte...ale z ničoho nič! ja tomu nerozumiem, dnes som celý deň bola len doma, nič také som nerobila, nie sú to fľaky zo stresu lebo v strese nie som vôbec! nechápem čo to má znamenať, kúsok dokonca svrbia...robí sa mi to aj zo stresu, áno, ale viac krát len tak, bez príčiny...
aj z tepla sa mi to robí...ale naozaj neviem kde je príčina...tie fľaky sú krvavočervené a ja som biela ako stena, bože tak strašne to kričí:(

máte s tým niekto skúsenosti?:(
má to niečo spoločné s tlakom?? alergia?? štítna žľaza?? alebo je to nejaký neurologický problém alebo čo?:( pomoc:(

500xka

nemyslis ze je to ekzem ? prejavy to ma rovanke .. skus na to protopan box ... mne so svrbiacimi cervenymi flakmi pomohol a teraz som uz rok bez ekzému :)

simiona

Ja som to mala v prítomnosti ženy, ktorá na môj vkus až príliš trávila čas s mojím frajerom. Červené fľaky na krku, ktoré aj svrbeli. Vedela som, kedy sa stretávali, nič netajili, ale aj tak. Vtedy som zistila, že naozaj sa dá byť na niekoho alergický. Ale keď vravíš, že nemáš stres, neviem? Možno si si spomenula na niečo alebo niekoho, kto ťa irituje?

J k

ZDRAVIM.Ja som uz raz sem pisal na tuto temu.Trvalo to asi dva mesiace a nakoniec som zistil ze mi vadil vankus na ktorom som spal.Kupil som novy protialergicky a odvtedy je pokoj.

J k

ZDRAVIM.Aj mne sa to pred nedavnom zacalo robit.Najprv ma to svrbelo a potom to zacalo cerveniet.Bol som u koznej dala mi mast Beloderm ale vobec to nepomohlo.Doktorka mi zasa dala tabletky Dasselta ale nic.Niekedy ked rano vstanem tak tam nemam nic same od seba to zmizne.Niekedy ma to zasa z nicoho nic zacne svrbiet.Zacalo to same od seba a dufam ze to aj prejde.Kazdy iba nieco na vas skusa ale nikto nic nedotiahne do konca.

Domca1234567

Tiež mám tento problém mám 17 rokov a je to viac ako nepríjemné .... vážne vám s tým nikto nepomohol ? dáke tabletky alebo krém ja to nechcem mať !

.joja...

ahojte, toto velmi dobre poznam, taktiez to mam, červene flaky na tvari, krku a dekolte...ja to mavam vacsinou zo stresu alebo tremy, ale je mi to velmi neprijemne..hlavne ked mi na to hladia ludia a vypytuju sa co to je..neviem co s tym robit..

tusa

Ahojte strasne casto sa mi robia cervene flaky skoro as mapy na dekolte pod krkom sami sa spravia a po case zmyznu.Neni to nic prijemne ked niekde sedim a zrazu sa mi to vsetko vyhodi. VObec to neni citit kedy sa mi spravia iba niekedy svrbia. A preto ked niekto vie co by nato pomohlo prosim dajte mi to vediet E-mailom alebo hociako inak Dakujem