Oblicky, cysty,, prostata ....

Príspevok v téme: Oblicky, cysty,, prostata ....
moooon

Pekny den prajem,

mojmu 52 rocnwemu ocinovi nasli na sone obliciek cysty.. na oboch oblickach a ma ich tam viac. Velmi som sa bala o neho, vcera bol na vysetreni obliciek. Neviem ako presne sa vola , ale pichli mu nejaku kontrastnu altku a povedali, ze budu sledovat ako mu pracuju oblilky. Z vysledkov vyslo, ze ma vsetko ok, dal mu len lieky na zvacsenu prostatu a o pol roka na kontrolu, ze to ma dedicne.

Nieje to nejake cudne, ze ma v oblickach cysty a oni s tym nic nerobia ???
________________________
Prostata www.zdravie.sk

Timo 1

Prosím o vysvetlenie
Testosteron - prekročená frekvencia vyšetreni Tumormarkery - prekročená frekvencia vyšetrenia

RNG

Zialbohu caste branie atb znici crevnu floru a ine probioticke flory v tele a podpori vyvin mikrobov, co su nie citlive na atb, tj najma biofilmy, l-formy, kvasne infekcie a plesne.
Radil by som ti brat plno mikrovlaknin a kvalitne probiotika a nahradit atb niecim antimikrobialnym, ne neskodi crevnej probiotickej flore, ako napr pitie roztoku citricidalu, NAC a branie oreganoveho oleja, entericky pokryteho, pripadne aj berberinu, co je ucinny na rozne oblickove a crevne infekcie.
Kedze probiotika nam, vytvaraju v crevach az 70% vsetkych obrannych latok, ich znicenie telo velmi oslabi.

Karolína8

Môžem sa spýtať či chronické ochorenie obličiek ovplyvnuje hmotnosť?Chudnem 2 roky,aj sa mi darí,ale vždy ked prechladnem priberiem aj 2-3 kg je to normálne.Mám od 4 r operáciu močovodu,chronickú pylonefritídu.Bielkoviny v moči stále,kyselinu močovú mierne zvýšenú.Je to v poriadku kým neprechladnem.V januari som bola hospitalizovaná pre koliku,mala som skrúteny močovod,tak ma cievkovali.Kamene som nemala,vraj z prechladnutia.Odvtedy bývam háklivá,skoro každy mesiac beriem antibiotika.Ovplyvnuje to,aj únava?Od 10r sa liečim aj na vysoký krvný tlak,ale je to lepšie odkedy si dávam pozor na stravu,beriem nízke dávky.Prosím o radu dakujem.A ktoré potraviny nie sú pre mna vhodné.dakujem

hmhm

Dobrý deň,
pred niekoľkými dňami zistili môjmu otcovi žlčové kamene a cysty na obličke no má ísť ešte na CT a tam to majú potvrdiť.Býva mu každý deň nevolno ale ak neje skoro nič je mu fajn,ale taktiež má cukrovku.Chcela by som sa spýtať či tieto diagnozy majú s tou nevoľnosťou niečo spoločné :)Ak niekto viete prosím poradte mi :)
Ďakujem

Poradca Majo

Vsetci ,ktori mate zdravotne problemy a chcete tomu predist prirodnou formou .
Pomozem vam a poradim vam ako vas problem odstranite.
Seriozne ponuky na mail :
praca.wellnes.rk@gmail.com

evellina

ahojte ludia....aj ja mam cysty na oblickach,viem o to asi dva tyzdne a je to strasny pocit.Na buduci tyzden idem k nefrologovi a uvidim co mi povie.Stale nerozumiem tomu,ze ci policysticke oblicky su aj oblickove cysty.Lebo o policystickych oblickach sa vsade pise,ze velku ulohu tam zohrava genetika.To znamena ze su aj ine cysty,ktore sa jednoducho mozu vytvorit a nebudu az take nebezpecne?...alebo ako?...nerozumiem tomu...su dva druhy oblickovych cyst alebo vsetky druhy oblickovych cyst sa volaju policysticke obliucky....dakujem