Marodka

piča

Ahoj jednoducho sa uč v noci. A nechci mať chrípku ,,hapčí" akú mám ja. Lebo to je hroznéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé. papápapaapa pá

maťa

To je dobré :) Ja som tiež chcela ísť na PN pred štátnicami a nakonieco som si to vykoledovala a bola doma po operácii, ale nič som sa nenaučila, v tých bolestiach sa to nedalo :) Musela som si vziať dovoleku celý týždeň :)

statnice

tak ja som dnes bola u lekara a mam pn na mesiac :-) viete kolko ludi chodi ziadat kvoli vselicomu pn, tak preco by sme nemohli byt doma ked sa potrebujeme ucit na statnice..kazdy normalny doktor to pochopi, tiez studovali...ale asi denne... tak daj vediet ako si dopadla

neva

Tiež som bola v čakárni, ked sa dve študentky bavili o tom, že sú vypísané kôli učeniu na štátnice. Jednej stačil týžden, druhá sa práve chystala požiadať lekárku o další týžden. Takže sa to asi praktizuje bežne. Inak naša sekretárka ked si robila výšku, tak pred štátnicou bola vypísaná od gynekologa (jej brata) celý mesiac.

elka

ahoj .najlepšie urobíš keď pôjdeš za lekárom a povieš mu pravdu.Musí ti napísat akože nejakú diagnozu.Ja som bola u gynekologa a vravela som mu že potrebujem PN,vysvetlila som mu o čo ide a bez problémov mi ju vypísal.ani neviem akú diagnozu mi dal.

Karla Lei

no ak je tvoj doktor v pohode ze sa s nim da dohodnut, tak mu normalne povedz o co tiide.Ak nie alebo si nie si ista tak chod za nim ze si mala teplotu, boli ta brucho a zvracias.No a on te necha doma so so zaludocnou chripkou

trina

povedz pravdu, ak často nemarodiš a nezneužívaš PNku, tak by nemal byť problem. a ak ti neda obvodak, chod na gyndu. aj tam ti može vypísať PNku.

ula-ula

my mame takeho super doktora, ze sa da s nim dohodnut. raz som tak potrebovala pn-ku na urad a napisal mi, "vymyslel" si, ze mam zapal priedusiek a bolo po probleme :-)
a ja som mu aj povedala pravdu, na co to vlastne potrebujem...