Herpes! veľmi často

RNG

ja radim len potravinove doplnky a tie , podobne ako potraviny, by nemali s pravidla reagovat si ziadnymi liekami. Inac ja osobne ziadne lieky nepouzivam, viem ich vzdy nahradit prirodnymi latkami, teda tymi co su schvalene ako neskodne potravinove doplnky.

RNG

queen.emka21, na vzdusne alergie odporucam brat:
quercitin 3x500 mg
Bromelain 2x600 GDU
vitamin C 3 gramy
pripadne aj niekolko gramov rybacieho oleja.
Boswelin zbytocne spominam, lebo so zatial nikde v Europe nenasiel zdroj . Inac davka je 2x600 mg pri vzdusnych alergiach.

queen.emka21

peto T: nie nie zle sme sa pochopili, alebo som sa zle vyjadrila. mam alergiu, teda som alergicka. je to alergia na pel, roztoce, 4 druhy obilovin a macku, plus dva druhy nealergickej chronickej nadchy a za poslednu dobu mi zistili kombinovanu alergiu na pel a prach, plus mi nasli ten herpes v krivi, teda pri krvnych testoch sa im ukazal herpes. no mam tam toho viac a beriem na to vsetko lieky. aj na herpes mam momentalne imunor.........
skusim vsetko co mi kto odporuca a uvidime ci to zaberie

Peto T

queen.emka21: Alergia na vitamín C sa nevyskytuje. Alergiu by si mohla
mať na umelé farbivá alebo príchute, preto vravím, že treba čo
najčistejší vitamín C.

Vitamín C má preventívny vplyv na alergie, a priaznivý vplyv pri už
existujúcich alergiách, ale potrebné sú dávky cca od tých 2,5 gramu
denne vyššie (niektorí ľudia zaznamenajú efekt až pri 10g denne).

RNG

queen.emka21, zialbohu bezni lekari v drvivej vacsine nepoznaju ziadne prirodne prostriedky, toboz na virusy. Maju proti virusom len zopar liekov s dost nebezpecnymi bocnymi ucinkami(acyclovir na herpes a masticka herpesin, tiez valtrex a ine) ktore predpisuju velmi zriedka, lebo sa nazdavaju, ze pokial virus nerobi velku skodu, telo sa on samo postara.
Cely zoznam je impresivne dlhy( en.wikipedia.org )ale vsade su tie neprijemne bocne ucinky.

queen.emka21

mjanik, na akupunkturu som chodila uz davno, takze netusim

peto T: okrem herpesov mi zistili alergiu a Boh vie co este cize uz do seba nehem nic trepat, ale pri najblizsom sedei u imunologa sa ho na to opytam. neze nejaku C vitaminozu chytim :-:

RNG: s tymi virusmi je to kruty fakt.....

mjannik

queen-akupunktúrou to prejde na 1-2x.Nechodíš aj ti k akupunkturistovi ktorý má účinnosť 10%,ako je to tu nižšie písané-pozri"účinnosť akupunktúry je na 10%

RNG

antiviralne doplnky nestaci brat jeden krat, proti virusom treba posilnovat imunitu cely zivot. Preto selen, zinok, jod, probiotika a ine sa musia pre tych co maju nizku viralnu imunitu stat castou ich kazdodennej potravy.
A cochvila to budeme potrebovat vsetci, lebo virusy su na postupe.