alternatívna terapia - pomohla vám?

kosa

surfing,
ano do urcitej miery to je pravda.

treba si vsak ale uvedomit v pripade ludi ktorym treba vymenit bederny klb to uz nie je pravda.

tunak treba vyuzit moznosti alternativnej mediciny a ten klb vymenit aby sa tak trpiacemu zivot ulahcil.

takze, zdravy zivot a zdrava zivotosprava ano, ale povecme si uprimne vyuzime moznosti alternativnej mediciny.

kosa

sisi123,
nebude to take lahke nakolko skutocnych odbornikov je u nas asi ako safranu.

tito odbornici za zacali rozvijat len asi tak 2 - 3 roky dozadu, nakolko info o alternative je u nas velmi mlade.

snaz sa ziskat info aj o alternativcoch v blizkom zahranici ( cechy rakusko madarsko a polsko), ale co ja viem tak v nemecku su tiez ludia ktori sa tomuto venuju.

poznam par ludi ktori farmarcili, a dali sa na alternativu, co je na jednej strane dost diskutabilne ale poznajuc nemecky system verim ze tito ludia maju vedomosti na to aby alternativu robili.

apropo ALTERNATIVNA MEDICINA:

skor by sa malo hovorit ORTODOKSNA MEDICINA.

alternativna medicina je vsetko co pouziva chemiju a rozne instrumenty.

stefanie.z.

myslim, ze sa treba informovat u klientov. a nielen u jedneho. najlepsie je overit si u viacerych, ci ten liecitel je naozaj dobry. az potom k nemu ist. ale urcite alternativna terapia castokrat pomaha, inak by liecitelia neexistovali.

luciferka

Ahojte, mne pred par rokmi pomohol jeden liecitel z madarska. Mala som po celej tvari a tele take akoby male kurie oka uz od malicka, na koznom mi to liecili asi 3krat a vzdy bezvysledne, len sa objavili nove a nove. On ma liaecil prostrednictvom masaze chodidiel, asi po 5 tyzdnoch som sa vyhadzala este viac, mamina to chcela uz ukoncit, ale on povedal ze nie, este raz a bude to. a mal pravdu, este jedna masaz a potom mi to akoby zazrakom zo dna na den zmizlo, a doteraz sa neobjavilo ( klop, klop ). takze ja mam velmi dobre skusenosti, a skoda ze ten pan uz nie je medzi nami, bol fakt dobry

surfing

myslim si osobne ze nepomaha velmi ani alternativna ani obycajna medicina, clovek by mal zdravo zit - spravne sa stravovat a cvicit a nebude mu nic. to je dokazana pravda, nevieria tomu iba lenivci a pazravci.

severin11

urinoterpia je super vec, len trocha treba zapojit aj dietu. ale urcite to pomaha a kto to zacne, je prijemne prekvapeny. nie je to nic odporne, da sa to v pohode zvladnut.

liaka

jokj,
mam pocit, ze väcsina ludi je tu dost inteligentna a pochopi, co je urina, no keby som sa ocitla na strankach pre analfabetov, tak tam napisem moč. apropo, urina je spravne pomenovanie. takze bud pis k teme alebo chod na stranku analfabetov. ok?? :-))

liaka

ja sa odhodlavam na urinoterapiu, precitala som si mnozstvo materialu ohladom tejto terapie, tak uvidim. citala so na nete aj rozne diskusie, kde ludia, ktori to vyskusali, maju velmi dobre vysledky. dnes som s tym zacala, ale nepijem este urinu, len som si potirala miesta, kde mam ekzem. uvidim, ake budu vysledky, dam vediet.