Bolest semennikov

vládlo

Dobrý večer, keď som viackrát vzrušeny za deň tak ma bolí semeniky. Nahmatal som 2 hrčky. Čo to môže byť? Za odpovede vopred ďakujem :)

majo778464

ahojte mám 14 rokov a mám problem asi pred 2 tyždnami som si nahmatal nad lavym semmenikom hrčku neviete či by to nemohol byt len nadsemennik ? dakujem za odpoved

anonym55

Zdravím , tiež mám problém a neviem si rady.
Mám len 14 rokov a sem tam mám citlivý pravy semenník na dotyk , nieje to slaba ani silná bolesť ale taka stredná.
Hambím sa to povedať rodičom , či už ísť do lekára , tak vás žiadam o radu tu , či by sa tomu nedalo predísť nejako inak.

Predom ďakujem za odpoveď.

joso

ja mam taky problem že som bol(asi pred tyždňom)na florbale a trafili ma loptickou do semenikov.bolest brucha ked ma trafili mi prešla a asi pred dnom ma zacal slabo pobolievať pravy semenik a aj ked sa ho dotknem tak ma neboli len citim slabu bolesť. neviem ćo to je tak sa obraciam na vás.
ďakujem za rady

Ivo128

Dobry mám pobolievanie laveho semenika nie veľkú nemám ho opuchnuty ani zacervenany miesok nenašiel som žiadne hrcky broste ma pobolieva .. Prosím napíšte mi za radu vopred Ďakujem ..

tpch1

Urcite sam tusis, ze normalne mat hrce okolo semennikov nie je, inak by si sa tym nezaoberal. Takze zajtra sup-sup k lekarovi.

forfun

je normal ne mat na kozozi okolo semenikov take hrce a vera som mal bolesti pod bruchom a v chrbe prosim a dakujem za odpoved

Genesis

rovnako to moze byt aj varikokela ... krcove zily v okolí semenikov.

zisti ci sa ti ta bolest nezhorsuje pri fyzickej aktivite alebo dlhsom stati alebo sedeni a ci neustupi trochu pri dlhsom lezani