má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?

alpa

UZATVÁRAM TÚTO TÉMU- TU VIAC NIE JE O ČOM, BOLO NAPÍSANÉ VŠETKO , ČO MAL KTO NA DUŚI.

ĎAKUJEM ŽE STE PRISPIEVALI.

schelby

fgf ja beriem veci z nadhladom,ale mam po krk tych chlapo, ktori si myslia, ze mozu vsetkych urazat a ze su dokonali. Ty sa nauc nehadzat vsetkych do jedneho vreca a neskatulkovat. Vies sere ma ze muzi o zenach vravia ze su k..y a co potom chlapi, ktori s tymi k...mi idu? nemozes vsetko brat iba z jednej strany. Vybasna nie som,ale ludska hlupost ma dokaze vytocit, to je nieco na co si nikdy nezvyknem. ved ked niektora chce nieco take roit, je to jej vec, ty to nerobis, kazdy nech si zije ako si zit chce a nech ho ostatni nesudia,ale tu strka nos kazdy do kazdeho,co ani nie je jeho vec.

waldez

cava, ked ti tatik neda peniaze na noveho medaka, alebo ti povie ze do polnoci mas byt doma, alebo ti nezvysi vreckove, to nieje tyranie:DD

bebulka03

niekto tu má reálne skúsenosti so spoločníčkou, však?? a teraz dáva rady a píše o svojich pocitoch, lebo inak sa to ani nedá komentovať, cava...

cava

A pochybujem ze tym "panom" by stacila tvoja prijemna spolocnost, su to nadrzani chlapi, ktori vzdy budu chciet aj viac a su za to ochotni zaplatit nehorazne peniaze. Nezabudaj ze to nie su ziadni fesaci, ale muzi o ktorych normalna zena ani nezakopne v realnom zivote, cize chrapuni a nie najmladsi.. Ked si zacnes s takymito, ostanes rezistentna voci skutocnej laske a postavenych na vyssich hodnotach ako su peniaze a to by bolo skoda.. Aj sex zacnes vnimat inak.

cava

alpa nie som ani zdaleka perfektna a mas pravdu ze som sa narodila do bohatej rodiny, no moj otec bol tyran a vkuse ma ponizoval, ale nebudem vas tu s tym otravovat. Mozno aj to ma nastartovalo k tomu, hladat si muza- protipol mojho otca a konecne vypadnut z domu a nebyt financne zavisla na nom.
Skus hladat aj ty ine alternativy, urcite si inteligentna a pohladna baba tak mas z viacerych moznosti na vyber. Ver mi ze robit luxusnu spolocnicku nie je dobra volba, teraz si to este neuvedomujes, no ked padnes do toho, uz bude neskoro. Budes sa citit necista a ponizena. Vela stastia :-)

alpa

možno si mala to šťastie takto sa uplatniť a zariadiť si život , no nie každý mal takéto šťastie. Predpokladám že vo svojich 17-tich si ani nevedela čo je to pojem brigáda.
Pýtala som sa na lux. spoločníčku lebo ma to zaujíma, nemusí to hneď znamenať že sa dam potrtkať každému ktorý na mna vytiahne kreditku.Jednoducho ma to zaujíma chcem o tej danej oblasti vedieť čo najviac.
Tak skus trochu uznať aj ty moje názory, nemusíš byť len ty tá perfektná.

cava

Nehovorim ze si mas najst povalaca, ci nejakeho hovnivala, vyciciavaca. Ja som na sebe cely zivot makala, studovala a budovala si karieru a nasla som si velmi uspesneho a pohladneho muza, kedze mam to stastie ze si mozem vyberat vzhladom na to ako vyzeram.. Je to laska, keby sa dozvedel ze som nedajboze v minulosti robila prostittutku /co som nerobila/, tam by nas vztah koncil, ved aj on ma svoju hrdost a dostojnost. Takze da sa, aj bez sponovania si holych zadkov a bez uchylarne..