Cysty?

Príspevok v téme: Cysty?
svetlanusa

ahojte ženy,..
od 25 januára som nemala menštruáciu,.mám 21, cyklus mi museli prvýkrát vyvolávať ked som mala 16 tuším,.proste problemya j s pleťou a tak,.užale po tom ako som bola nadopovaná ntikoncepciou a prestala ju potom užívať som pribrala, a všetky tie hormonáne liečby tých mám plné zuby..neviem mala by som asi ísť k doktorke, ale ked si pomylím na jej prístup, naposledy som bola pred rokom a pol, asi by som mala ísť však,..môžem mať aj cysty,.a maám pocit že ma to vždy ked by som mala mať cyklus i bolí,..tlak ale nič hrozne...žebny fakt neviem,,stalo sa vam niečo podobne?..asi ste to hned riešili že?..

sfingx

ahojte, mam polycysticke vajecniky, antikoncepciou sa liecim uz 7 rokov a ziadny vysledok. mam problemy s pletou, mastne vlasy....Viete poradit nejaku liecbu napr. homeopatikami?
dakujem

svetlanusa

v 16 mi vyvolávali, nemala som vôbec cyklus,.a neberiem už žiadne lieky ani antikoncepciu, a tehotná niesom určite. raz mi robili testy a nepracovali mi vajička - resp. nezreli tak ale musím ta ísť k tej doktorke len nabrať odvahu musím.

maťa

Nemôžeš byť tehotná? Skús zájsť radšej ku gynekológovi, píšeš tak nesúvisle, že neviem z toho, či berieš antikoncepciu, ani ako dlho ti to mešká ani prečo ti to v 16 vyvolávali, či si dovtedy nemala vôbec menzes alebo len ti vtedy meškal.