bola niektora tehotna a ani o tom nevedela?

Príspevok v téme: bola niektora tehotna a ani o tom nevedela?
adriky

ja viem ze takych to tem je tu temer nad hlavu. chcela by som sa nieco opytat. je mozne aby zena po 3 negativnych testoch a 4 x menstruaciach mohla byt tehotna? i napriek tomu ze berie antiku?ja veim mozno si poviete co som zac ked sa pytam take absurdne veci,ale vyskytli sa u mna nejake tie problemy a snazim sa vylucovat :( prosim seriozne odpovede.

janka

Kúp si čaj z rebríčka, je dobrý na ženské problémy, pi ho 2x do dňa (má ale močopudné účinky, ale to hádam vydržíš). Nafúknuté bruško je asi problém s trávením.....vyskúšaj probiotiká a niečo na trávenie..sú to dostupné lieky v lekárni.

Michala11111

ale keby tej doktorke jednoducho povieš že chceš test tak ti ho musí spraviť. Ale prinajhoršom ju oklam že ti meškajú 3 týždne a hotovo potom ti test spraví už určite

adriky

vies ja som mala tiez bolesti pred tym len nie ako tieto.. ak by som sla k mojej doktorke tak velmi pochybujem ze mi spravi test.bo ona ma neposle ani s vajecnikmi nie to este toto... proste hladam novu doktorku len j to tazke ..

Michala11111

aaaaach koľko krát mna bolelo brucho a bola som nafúknutá a tehotná som určite nebola ak ti testy vyšli negatívne, máš menštruáciu tak nechápem načo tie obavy ale ak ccheš chod gynekologivi ten ti na 100% povie

adriky

no tie testy som si robila citlive,tak si myslim ze by ma neklamali. k tym problemom.. strasne krce v brusku, nafuknute brucko a vetry.citim sa uplne plna i napriek tomu ze takmer nic nejem a ak ano tak zdravo..cze nie mastne jedla..naozaj neviem co to moze byt..antika mi nerobila problem beriem ju od septembra minuleho roka. a tiez sa mi upravila aj plet a som pocula ze tehotnym zenam sa skrasluje plet. a tiez mam problemy s vajecnikmi kt. casto pobolievaju a doktorka mi len dava antibiotika. takze kto sa s takym to niecim stretol by som velmi uvitala keby ze mi pomohol :)

niekto

je mozene aby si mala menstruaciu aj do piateho mesiaca ale nieje to bezne a jeto naznak nejakeho problemu

neverim tomu ze by ti test po 4 mesiacoch vysiel klamlivo negativny

tehotna nebudes

mozes pls napisat ze ake problemi ?
Hak ma vela vaznych neziaducich ucinkou mozno je to z toho