Botox

Príspevok v téme: Botox
andreja.

ahojte! je tu niekto kto si dal pichnúť botox. ja som si dala vo štvrtok medzi obočie. je to tretí deň a žiadny účinok. stále môžem pokrčiť obočie ako doteraz. Na tretí deň by som aspoň voľačo mala cítiť nie? dala som za to 150 eur a zatiaľ žiadny efekt. dokonca mám tie vrásky hlbšie, lebo si to stále skúšam. Tak kedy to začne účinkovať? Mám doktorke v pondelok zavolať?

MKm

Ja som celkom spokojná s klasickým botoxom. Nechávam si ho dávať do čela už dva roky v Yes Visage a vždycky som potom akurát 4 hodinky v kľude a dávám si pozor na tvár aby som si ju napríklad neškrabala alebo tak podobne a potom minimálne do 4 dní vidím výsledky. Ale to už je asi tým že naň chodím už dlho. Keď som na ňom bola prvýkrát tak to bolo myslím nejak do týždňa.

sorbena

Ahojte, ja vam odporucam tvarovecvicenie.sk botox je docasny, drahy a neda vam plne tvary a vyrazne kontury ako ste mali v mladosti. na chvilu sa zbavite par vrasok to je vsetko..

arrabella

Andrea, ako to to teda vtedy dopadlo? Po kolkych dnoch to zacalo ucinkovat? Ja mam botox teraz druhykrat a je to uz treti den od aplikacie a stale nic. Ta prva aplikacia zabrala uz v ten den. Ako to bolo u teba?

aliciiia

Botox sa používa v liečbe a napr.Parkinsonovej chorobe, dystónii, Thorticollis, Blepahrospazmu a niekedy aj na zámerné ochabnutie viečka pri operácii oka a tam kde treba uvoľniť kŕče.) Pokiaľ to ozaj nie je nutné pre kozmetické účely by som to nebrala. Stačí pozrieť na známe botoxové celebrity, niektoré tváre bez mimiky. Zmení sa postavenie očí, povytiahne sa obočie, padnú viečka, úsmev môže ísť do grimasy. Ak je sval dlhodobo neaktívny, ochabuje.

Rara1

Ahoj, s botoxom mám dobrú skúsenosť. Vždy to pár dní trvá, než sa vrásky vyhladia. Záleží na tom, ako boli hlboké. Na botox a výplne chodím do bratislavskej kliniky Yes Visage a som spokojná. Krémy na tie hlbšie vrásky potom už rovnako nepomáhajú.

o.m.g@

ahojte kocky ja si myslim ze botox su zbytocne vyhodene peniaze..ale je to kazdeho osobna vec.ja som este mlada ale ked aj budem stara urcite by som si to nedala spravit nech vyzeram akokolvek-to je moj nazor:-)

ebi7777

ani som nevedela, že to je také svinstvo toxické, hmm pekne sa to pomaličky rozprúdi po celom tele, dostane sa to do orgánov, usadí sa to, dalo by sa o tom ešte špekulovať