Bolia ma kríže , už hodne dlho....čo s tým?

Príspevok v téme: Bolia ma kríže , už hodne dlho....čo s tým?
elevetorka

Pri napnutí, alebo len tak si idem v pohodičke a odrazu ma začnú bolieť kríže ale totálne.Tak ma až zalomí - sekne. NIekedy kym vstanem zo stoličky a sa vyrovnám no hodne to trvá. Nie nie je to z chrbtice to nie,jednoducho cítim a viem kde ma čo bolí. Za gynek.nepôjdem z jednoduchého dôvodu:nenosiť krátke tričká či bundy(čo mam ja na dennom poriadku, ako chcem tak sa tomu nevyhnem) , ležať v teple- len ma zbytočne vypíše a neviem čo ...proste by mi povedala to čo už dávno viem.
Neviete mi poradiť čo mám robiť? ...ja už na to nemám nervy už ma to tak boli od Novembra? totalne dlho to trvá a len bolí a bolí ...sem tam ustúpi ale titeto situácie čo som opísala mam väčšinou na dennom poriadku. Pre zaujímavosť mam 17 rokov.
Neliečený zápal spôsobuje neplodnosť- viem.
Za hodnotné(tym mam na mysli žiadne karhanie , či obviňovanie) príspevky vopred Ďakujem.

vrrrrr

..skus ist za specialistom na chronické bolesti a opytaj sa na ozon ale najprv by si mala ist na magnetickú - do toho bubna

RNG

Slabe prudenie lymfy, nasho odpadoveho systemu zamoruje telo. Treba cvicit na zlepsenie lymfatickeho toku. Staci aj niekolkokrat denne len 5 minut.

el motorkar

qua - lita mam 15 rokov a mam rovnaky problem ako.elevetorka.. a ked som cital vas koment nasiel.som sa v.nom ... neuveritelne ma boli chrbtical.. a bolia ma.sediace svaly ked.na.nich zatlacim.. a tiez dost casu sedavam za pocitacom na nekvalitnej stolicke.a.na telesnej sa dost presilujem...takze vlastne stacu ked ma rodic.pomasiruje.na sedacich svaloch a pomoze to ? dakujem :)))

rybicka

Qua-lita,
Dakujem, ze si mi pripomenula triggerpoint therapy. Kedysi davno mi znamy rozmasiroval bolestivy "point" na lytku a tym sa mi uvolnila bolest v krizoch. Uz som na to celkom zabudla. Musim sa k tomu vratit.

Qua-lita

Skus, nejakym sposobom, ci Ta nebolia sedacie svaly, alebo moze byt aj lytko. Prekontroluj sa stlacanim. Napokon mozes mat Triggerpointy aj na mieste, kde Ta boli. Masiruj si vsetky body, kde citis bolest. Triggerpointy su body vo svaloch, ktore vznikaju neustalym napinanim urcitych svalov pri sporte ale aj pri sedavej robote, alebo za pocitacom. Tieto body sa nevedia same od seba uvolnit, treba ich iba masirovat. Vacsinou vyvolavaju bolest na inom mieste, nez sa same nachadzaju. A to preto, lebo tlacia na nervy, ak su v ich blizkosti. Masiruje sa zvlastnym sposobom. Ak vies anglicky, najdes si na googli... triggerpoint therapie...ak mas triggerpoint, tak si nemusis robit starosti, za 3 dni sa da z toho dostat, je len treba vediet ako na to...

palinojgfhd

čafa... Niesom mudr... No mám 25 a asi 5rokov zdielam ten istý problém... Asi rok ma to nejak viac nebolelo... No je to len o tom že za žiadnych okolnosti nepodcenujem teplotu... Stále som skoro teplo oblečený... To pomáha dlhodobejšie... Ale pred pár dnami som si dal namiesto sprchy velký horúci kúpel a odvtedy to bolí zas ako fras.... Takže vyhýbaj sa kúpelom.. Teda zbytočne dlhým.. Radšej si dávaj stručnú sprchu a za sveter sa nehambi... Maj sa pekne

www.rbtrade.

Jednoznačne odporúčam nákup kvalitnej stoličky
od oficiálneho predajcu značkových stoličiek.
Napríklad firma RB Trade

w w w . r b t r a d e . s k

ktorá v SR predáva kvalitné kancelárske kreslá a stoličky
českých výrobcov LD seating, SEDILETA, Rim
so zárukou 5 rokov.