Dieťa

tinka228

ahoj frida, mám podobný problém. aj keď ten môj nie je úplne proti len ho nechce ešte teraz. tiež stále "omieľa" krízu, ale na druhej strane je to fakt že ak by sme mali mať ozaj finančné suchoty tak mať ďalšie bábätko nie je bohviečo. a koľko máš rokov. ja budem mať tohto roku 29 a malý 2 roky a chcela som stihnúť druhé kým bude mať malý 3. z praktických dôvodov kvôli práci. utešujem sa tým, že ešte nie som až taká stará a do 35 by sa to mohlo podariť.

whee_ee

frida, to je dobre znamenie..ze sem tam to pomaly ide.. chce to fakt asi len cas.. drzim palce, ja už idem teraz do hajan.. potom este mozme pokecat, ze ako sa ti teda dari:) a ak ma napadne nejaky argument, tak napisem:)

frida

no praveze nie je jedinacik ani ja. a aj tak sa nedari. mam pocit ked ma nejaku tu svoju chvilku a ja zabrdnem tuto temu ze pomalicky povoluje. vies ja ho nechcem hned teraz ale niekedy na buduci rok ale vies to druhe by som uz chcela naplanovat aby prislo planovane, to prve bolo neplanovane ale aj tak som rada ze ho mam nedala by som ho za nic.

whee_ee

juuj, frida.. neviem..mozno ze potrebuje cas alebo co.. ale pokial nie je uplne zaryto proti tomu, tak nestracaj nadej:) a len tak jemne, nenapadne sa nadalej snaz... je niekto z vás jedinacik?...vies..ze by si zacala aj s tym,ze dieta potrebuje "partaka"..lahsie potom nadviaze aj vztahy s rovesnikmi a takto..

a nemas zac.. i ked myslim, ze by ti viac poradil niekto starsi a skusenejsi...ale tak snazim sa:))

frida

skusala som, ale on ze nam staci jedno a najnovsie sa vyhovara na krizu. inak ti velmi pekne dakujem ze si sa ozvala dik

whee_ee

tak skús naňho tak nenápadne, že aké to bolo, keď bol ešte malý..a prvé slová, krôčiky a tak.. hmm :)..inak neviem..