OBDRZALI ste aj vy takyto E-MAIL?

Príspevok v téme: OBDRZALI ste aj vy takyto E-MAIL?
leerka

Prisiel mi takyto email, tak ma zaujimalo, ci ste nieco podobne nedostali aj vy...a co si o tom myslite?

!!! POZOR DÔLEŽITÉ !!!
Neprijímajte nič od kontaktu pete_ivan @ hotmail.com a ani video o Bushovi , je to hacker, formatuje počítač a zničí aj password k Vašej elektronickej pošte. Pozor, ak ho Vaše kontakty prijmú, tak ho dostanete aj Vy, takže im pošlite rýchlo správu - je dôležité poslať tento oznam všetkým !!!! - Vašim priateľom, rodine,spolupracovníkom.V najbližších dňoch si musíte dať pozor : neotvárať žiadnu správu, ktorá bude mať prílohu s názvom : Pozvánka ( invito, invitation )nezávisle od koho tá správa bude. Je to vírus, ktorý zničí celý hard disk.Tento vírus príde od známej osoby, ktorú máte medzi kontaktmi.Preto musíte upozorniť všetkých o tomto nebezpečenstve. Je lepšie dostať túto spravu 2 krát ako dostať vírus a otvoriť ho. Ak by ste predsa dostali poštu od priateľa s prílohou : pozvánka, neotvorte ju a vypnite ihneďpočítač. Ide o najhorší vírus ohlásený CNN. Tento nový vírus bol objavený len tera z a Microsoftom bol klasifikovaný ako najdeštruktívnejší vírus všetkých čias.Tento vírus bol objavený včera spoločnosťou McAfee a neexistujezatiaľ žiadny antivírusová ochrana voči nemu. Tento vírus jednoducho zničí Nulový sektor Hard disku, v ktorom sú zachované vitálne informácie jeho funkcií.

S pozdravom

Ing. Natália Šteflíková
Oddelenie makroekonomických analýzOdbor menovej politiky
Národná banka Slovenska
Imricha Karvaša 1
813 25 Bratislava 1

Macca

Maily podobneho razu niesu v ziadnom pripade pravdive.

Ale dobre radi, ze netreba zbytocne otvarat prilohy neznamych mailov.

lonely.rider

snad len neverite takymto hlupostiam. clovek, ktory za tym stoji ma len jeden ciel. pobavit sa na vasej hluposti a naivite. a chce od vas aby ste ten mail poslali co najviac ludom a tak kvalitne zaspamovali niekomu schranku.

lonely.rider

Lucinka33: to s tou NBS ma na tom celom pobavilo najviac. :))) ale je tam viac toho na com sa da zasmiat. este pre dokonalost tomu mailu chyba- "Odoslite tento mail do 10 minut 10 ludom a budete stastny a bohaty do konca zivota. ak sa tak nestane, zajtra zomriete!!!"

Lucinka33

Presne, to si len niekto robi srandy. Tu o tom pisu: blackhole.sk Okrem toho, neviem preco by tato sprava prisla prave z NBS z oddelenia makroekonomickych analyz. Co uz maju oni spolocne s PC virusmi.

lonely.rider

myslim si, ze je to obycajny hoax (poplasna sprava). snad len neveris obsahu takychto mailov. posobi ozaj velmi "doveryhodne". inak ja nikdy necitam cudzie maily. lebo su to aj tak len hovadiny, spamy a taketo kraviny. ked mi pride nieco "cudzie" ihned to oznacim ako spam a mazem. len to zbytocne zabera priestor a otravuje.