Vytáča ma

Príspevok v téme: Vytáča ma
adamp

Prednášam na jednej vysokej škole. Asi pred rokom sa mi zapáčila jedna študentka. Ja jej tiež. Najprv sme sa na seba iba pozerali. Obaja sme vedeli, že sa priťahujeme. Na beaniách som bol trochu opitý, ako všetci...náhodou sa s nami (mnou a mojimi kamarátmi) dali do rečí študentky, medzi ktorými bola aj ona. Bola nádherná...strašne ma priťahovala. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Ani neviem ako a o chvílu som sa s ňou rozprával. Prekecali sme celú noc. Potom to išlo veľmi rýchlo. Chodili sme spolu asi mesiac. Bol som v eufórii. Chcel som kvôli nej odísť zo školy. Lebo vzťah študentka - vyučujúci nie je veľmi vhodný. Mal som predtým viac priateliek, ale pri žiadnej som sa necítil ako pri nej. Potom ma s prepáčením poslala doprdele. Povedala mi, že to nezvláda, že to takto nechce. Doteraz ju učím. Stretávame sa a ona sa tvári akoby ma nepoznala. Začala ma zdraviť "dobrý" do ma úplne vytáča. Povedala, že chce aby som na ňu čo najskôr zabudol. Snažím sa tváriť, že mi je už ľahostajná...ale nie je.

maťka :o)

Netlač na ňu daj jej čas. Teraz sa mnohé veci vysvetlili a potrebujú sa uložiť v hlave.. Držím vám palce

verca21

no to je krasne.. :D drzim prsty.. ale cas jej daj, naozaj ho potrebuje, neboj, dobre to dopadne ak na nu nebudes tlacit

adamp

Nie sme spolu, ale aspoň viem prečo sa tak chovala a asi ju ešte viac milujem. Povedal som jej, že chcem aby sme to zasa skúsili, ale ona chce čas. Tak neviem...neviem či na ňu mám tlačiť, alebo počkať.

adamp

Tak som vám prišiel povedať ako to dopadlo. Minulú sobotu sme sa mali stretnúť, ale zrušila to. Tak som jej v stredu cez prednášku pred všetkými povedal, aby na mňa počkala po hodine. Ostatní samozrejme nevedeli o čo ide a ona musela ostať. Potom sa to nejak vyvinulo tak, že som ju viezol domov. Ale ešte predtým sme sa rozprávali. Najprv nepovedala ani slovo, hovoril som iba ja...potom sa rozplakala. Asi po hodine hučania jej do hlavy mi vyklopila, že za ňou bola moja kolegyňa, ktorá jej povedala, že kvôli nej chcem odísť zo školy....a iné KRAVINY. Že mam v škole nejaké záväzky, a že by to nebolo VHODNÉ. No proste KRAVINY. A ešte, že ta jej nejaká spolužiačka sa o nás dozvedela a tiež jej z toho nebolo najlepšie. takže tak

Optimista_dozaista

Najskor asi pocitovala povzbudzujuci pocit z toho, ake dorodruzstvo to je, zacat si daco s ucitelom. Potom jej doslo, ze medzi studentmi sa na to reaguje odsudzujuco, lebo jej zavideli tu blizkost medzi vami dvoma. Mozno ju na tuto temu oslovil niektory ucitel ci nejaka docentka a ona sa citila nanic. Ked tak nahle ukoncila vztah s tebou, muselo sa nieco predtym udiat, mozno ju niekto zahanbil.