S priatelom sme mali pohlavný styk bez ochrany..

Príspevok v téme: S priatelom sme mali pohlavný styk bez ochrany..
lienka25

takže mam takýto problém...s priatelom sme mali pohlavný styk bez ochrany tj. (bez prezervatívu)vsetko je to fajn až na to ked sme sa druhykrát za den milovali po tom som mala divný pocit tam dole...bola som podraždená, bolelo ma to....už teraz ani nie...ale teraz ma tam stípe a páli...viem že možno ide o kvasinky ale ako som to tam mohla nachytať ked doteraz bolo vsetko fajn...daju sa kvasinky preliečit aj len kremom napr. myfungar krem...alebo vyplachovať sa rosalgin - vaginalny granulát...alebo sedieť v hypermanganovom roztoku...pomože niečo z toho...aby som nemusela ist na gynku???

alz-bee

Ked som mala len svrbenie, tak som si ju natierala Canesten kremom a ked som mala nahodou aj vytok, tak som si dala Canesten tabletku. Predajne bez predpisu...mam s tym dobre skusenosti, ale ked to do 3dni neprejde, treba ist na gyndu.

moischa

ahoj...už asi tri týždne mam zvlaštny vytok,kt.je husty..mavam nohavičky každy den od neho a svrbi ma v pošve...poradte mi čo by som mala robit a z čoho to može byt...dakujem

lienka25

no aj mne to napadlo ...že koli tomu ze som nebola dost vlhká ...ale to sa prejavuje to podraždenie sliznice takto???

farmaceutka

Myfungar si tam nedavaj, skor Canesten, Candibene alebo Fungicidin mast. Nemusia to byt kvasinky, moze ist o podrazdenie sliznice, ak si nebola dost vlhka.