Podporne latky pri učení na skúšky,štátnice??

Tms

Ja momentálne beriem brainactive od advanced nutraceutics. Celkom mi to pomáha len je to dlhodobá záležitosť tzn. neúčinkuje hneď po užití prvej tabletky. Napísal som o tom aj recenziu: www.psychicka-pohoda.sk . Človek by mal menej piť alkohol, nefajčiť alebo aspoň to obmedzovať. Dôležité je držať zdravú životosprávu.

RNG

Nootropika predavane ako potravinove doplnky nemozu mat podla definicie ziadne zle postranne ucinky. Ja som myslel len tie, nie ziadne chemilalie a nootropicke patentovane lieky.
Tu je uvedeny ich neuplny zoznam, z nich odsporucam najma B-vitaminy, lecitin, antioxidanty ako vinpocetine, huperzine A, gingkolidy,vytazky z roznych semien(anto a proantokyanidu, tiez z listov ako polyfenoly, pripadne Picamilon. A tiez vitaminy C E a D-3, tie su tiez antioxidanty , tj zlepsuju prekrvenie mozgu
Ludia s prilisnou zrazanlivostou krvi(stredoeuropsky syndrom prilisnej zrazanlivosti krvi) by aj tak mali pouzivat riedenie krvi a rozbijanie fibrinov a trombov nattokinazu, lubrokinazu alebo seanol, tiez rybacie oleje,tiez krill a calamarine, kde obsah EPA a DHA je tiez prospesny pre mozog a dokonca zvysuje IQ pri pravidelnim pouzivani
U tych sa nemusis bat o ziadne skodlive ucinky

bobulocka

nootropika zlepsuju chod mozgu, no bacha na neziaduce ucinky!!!! uvedomte si prosim, ze tie lieky sa predpisuju ludom, ktory maju iste problemy a nie su to ziadne cukriky..ked uz, tak uzivat Memoplus a pod...a samozrejme dlhsiu dobu, nie zopar dni..

RNG

Vacsina umelych posilneni(kava, dex-fenmetreazin a ine) ide jeden den posilnenia, na druhy den oslabenie.

Prekvenie prirodnymi doplnkami ale nema zle nasledky, ani spravna vyziva. A nootropika su dobra "vyziva" pre mozog.