Mozem mat rakovinu hrubeho creva?

Príspevok v téme: Mozem mat rakovinu hrubeho creva?
polnoc

Uz asi od decembra mam problemy s vyprazdnovanim,nieje pravidelne,nafukuje ma a ked idem na velku tak moja stolica nieje ako predtym.Je riedka a ked aj niekedy "ma tvar" je taka ceruzkovita,tenka.Niekde som citala uz davnejsie ze je to prvy priznak rakoviny hrubeho creva.Stolica vraj ma byt tuhsia,vlacna a hlavne "hrubsia "ako ta moja.Predtym to tak bolo.A este mavam pri vyprazdnovani pocit akoby este nutkanie na dalsiu stolicu ale uz sa nic nedeje,proste taky pocit nedostatocneho vyprazdnenia.
A stolice je malo,ako keby bolo na wc male dieta,iba taka kopka.Bojim sa ak mate niekto s tym skusenost poradte!
----------------
Poradna Prevencia rakoviny www.zdravie.sk

lyca

to si vraj este mlada...
az od 50-tky obycajne byva,ale teraz sa posuva uz aj do mladsich vek. kategorii, teda radsej by si mala asi zajst k lekarke a mozno na nejaku kolonoskopiu , ak mas z nej strach , existuje aj prehltnutelna kapsulka s kamerou co prejde traviacim traktom ale plati sa dost vela.
inak skus pridat probiotika v tabletach a aloe vera

mira

Zdiagnostikuj sa sama. rak. hr. čreva sa prejavuje na koži na rukách v oblasti medzi palcom a ukazovákom z vonkajšej strany. Je tam zelenkavý nádych. Tento nádych sa môže ukázať i na vonkajšej strane líc na tvári.
Príčinou tejto rkoviny je nedostatok vlákniny u ľudí, ktorí konzumujú veľa živočíšnej potravy vrátane mliečnych výrobkov. Zvyčajne sú i prekyselení zo sladkostí a výrobkov z bielej múky.

ln

radsej chod lekarovi,aby si vedela na com si...mozno sa zbytocne stresujes,ale ak by na tom nieco bolo tak,je lepsie cim skor to zistit,potom je liecba ucinejsia.urcite zajdi k lekarovi!