cysta

janík

cysty na vaječníkoch ide veľmi dobre odstrániť akupunktúrou-na 4 až 6 sedení cysta zmizne bez stopy,Ak máš kde, vyhľadaj akupunktúru

ajaja

Mohla by si vyskúsat ešte INDONAL.Je to výživový doplnok prírodného povodu, ktorý sa používa pri výskytoch cýst ako aj na prevenciu pred nimi.Moja kolegyna už vybrala 2 dávky a po kontrole sa jej cysta zmenšila a druhá vymizla.Jedinou navýhodou je,že to neprepláca poistovna,musíš si ho kúpit sama a je dost drahý.Ale teraz je v ponuke nejaké výhodné dvojbalenie.V Tvojom prípade by bolo treba užívat 2 tablety denne prvý mesiac a potom po 1 denne.Rozhodni sa sama, ale za pokus to stojí.

*dolinka*

paneboze nezaregistrovany ty si riadne vylgarny.precitala som si par prispevkov od teba a mam dost. ak nechces a hlavne nevies poradit tak radsej nic nepis,lebo co slovo to perla.

slusny_muz

hej operacie cysty sa robi laparoskopicky. Ak niesu ziadne pooperacne komplikacie, za 2-3 dni ste doma. Pomerne dost zien ma cysty. Preto je dobre chodit na preventivne prehliadky, aby sa diagnostikovala cysta. Pretoze ak nie je liecena, moze sposobit neplodnost..

bublifuk

neboj sa cysty su u mladych zien na vajecniku velmi bezne a niekedy ani nemusi ist o cystu ale len o folikul a ak aj ide o cystu tie sa u mladych dievcat niekedy stratia same dopomaha sa tomu hormonalnou liecbou a caka sa vacsinou okolo 8 tyzdnov. ak nezmizne naozaj ju treba operovat ale nicoho sa neboj predpokladam ze sa to robi laparoskopicky (aj ked si niesom ista opravte ma ak sa mylim). aj moja kamoska ju ma, fakt je to bezne. good luck!