Seborea

issa

Ahojte! Tak podobneje to aj umňa,,červená tvár, fliačiky pod očami, trocha na nose, niekedy spánky, opuchy líc, červenanie.....a dosť to svrbí, páli, a pod tými očami žerie pokožku.
Mám nato Rozex krém, ako denný krém Physiogel krem, a teraz ešte mi pani dr. pridala Jerichovu soľ/obklady/.
Ale tak nič mi nepomáha.....bola mi zistená alergia na kovy a helikobakter, ktorý pretrváva aj po vybrastí ATB.,..
A teraz musím lieky pol roka aby sa nemnožil HP. Si myslím,že akonáhle sa mi do tela dostane dákyliek, je to len horšie, strašne štípe tvár....a neviem čo s tým...je tu niekto takýto?..rada by som o tom s niekým popísala.,

sokino

Ahojte, takze moj problem opisem presne ako to je.Mam zacervenanu kozu a malinke pluzgieriky po oboch stranach nosa.Postihnuta cast je pod nosom presne pozdlz zahybu ku kutikom ust.Nesiaha az k peram.pistihnuta cast je priblizne 1,5 cm velka po oboch stranach.Pocas dna to citim a je to trosku paliva bolest.Taktiez citim vysusanie pokozky.Pouzival som Fucicort. Mam to vyse dvoch mesiacov.Co si o tom myslite? Za odpoved a radu dakujem.

Nuff

Ahojte, ja mám už velmi dlho cervene flaky okolo nosa-skor na bokoch nosa v tych kutikoch.Tvoria sa tam malilinke akokeby puciky a cele je to zacervenane.Co mam robit?Dakujem...

MR77

KatushiQ ahoj,
na www.oliveland.sk majú celkom zaujímavé veci, ja od nich teraz používam Dentinox šampón, je síce detský, ale mne pomáha :)

KatushiQ

ahojte,ja mam tiez seboreu,ale uz som skusala vsetko no nic mi nepomaha...poprosila by som,ak niekto nieco vie,ako sa toho aspon a chvilu zbavim,nech mi napise na mail sexidzinaa@azet.sk ...dakujem... :(

house

Micuska ja som myslel, ze mas fleky okolo nosa aj v zahyboch supiny, fleky stipu a su na licach v blizkosti nosa, zrejne si nerozumieme tie male fliaciky pod nosom moze byt nieco ine.Skus na to Imazol krem Plus.

elanna

ahojte, ja používam krém Dermipsor je to veľmi účinné, existuje k tomu aj šampón na vlasatú časť postihnutú seboreou, alebo psoriázou. Obsahujú prírodné účinné látky (13 liečivých rastlín), a majú ich v lekárňach.