Je normalne ked ma dieta imaginarneho priatela?

Sejla

Imaginárny priatel môže byť znakom, že dieťa je velmi nadané, tak svoju prebytočnú fantáziu a energiu využíva vytváraním si imaginárnych svetov, k takýmto deťom treba pristupovať trochu inak, venovať im veľa pozornosti a zamestnať ich, rozvíjať ich talent.

Faker

Ahojte ľudkovia,ktomu cotu pisete pridam sa aj ja:) iank nerozmyslali ste nadtym zeby ten imaginarni priatel bol aj duch? Niejakeho maleho dievcatka alebo chlapca ktory sa ce svami hrat? ja ked osm bol maly som mal nejakeho priatela ktory bol imaginarny a chodieval zamnou vsade ci aj na wc a tak :) hral som sa snim rozpraval doma sa somna smialy ze mam imaginarneho priatela. Ale ako som teraz starsi napadlo mi ze kto alebo co to bolo skym som travil cas, az nakoniec mi to ako som bol maly liezlo na nervy ako zamnou chodi vsade ze som mu povedal ze uz ma nchaj na pokoji a uz som ho nestretaval nerozpraval som sa sam so sebou a ani nic podobne vsetci si myslia ze je to chore ale bodla mojho nazoru anik nie je to len decka predstava, idea ked ste sami a potrebujete sa hrat porozpravat z niekym ktory je vo vasom veku. Ale nikdy nezistim kto a co to bolo. Ako som cital vseliake texty o tom zda sa mi to ze su to len sa me blbosti ako moze mat maly chalan imaginarneho priatela leopadrda alebo nieco podobne.:) Ak by mal niekto zaujem odpisat alebo nieco ktomu mojmu nazoru dodat nech mi to napise na uvedenu emailovu adresu:) prajem pekny zvysok dnika:)

lienkak

sestra má 5ročnú neter, a tá má teraz kamaráta, myslím, že ho volá Tobiáš, alebo ako, a najväčšiu radosť má, keď sa moja segra zapojí s ňou do tej hry, že ako je dnes Tobiáš krásne oblečený, aké má ale strapaté vlasy a tak, a malá je z toho uveličená: ty ho tiež vidíš? :)

hehee

:D joj zasmiala som sa na niektorych pripspevkoch a tiez som si zaspominala na detstvo..ja som mala imaginarneho NEPRIATELA:D:D to je trochu horsie, nemyslis? Bolo to dievca, volala sa Ika,a vzdy mala akoze tie horsie hracky a akoze tie horsie barbiny, a obcas sme sa pohadali(akoze):) Mala cierne kratke vlasy na hribika a modre gate na traky:D...je to cudne ked to takto vidim s odstupom casu, ale vyrastol zo mna normalny clovek, chodim na vysoku, a nemam ani schyzu:)..ika casom odisla:D

puellaina 27

cao kahi wes mozes ma kontaktowat ak ces sak sa ozwi ja linda 22 tes som mala takeho priatela a wolala som ho mio a mala som ho od 8 do ....mno wlastne este teraz ked som sama rozprawam sa w duchu s nim :-)

lukix

ahoj kahi ....widim ze ta tu nikto newnima ale twoja kniha ma zaujala ....musis mat talent .bol by som rad keby ti s tym niekto pomohol lebo ja som si sem tiez prisiel po radu ...............:-D

keko37

To som mal aj ja !!! volal som ho Stefan :))) mal som ho 5r.... do 12r.... a pred 2 rokmi som spoznal jedneho stefana ktory mi je vazne dobry kamarat :) je to ok :))) dcera nie je cvok !!! daj tomu cas :)))