tehotenstvo či pokazeny žaludok ?

Príspevok v téme: tehotenstvo či pokazeny žaludok ?
katuska305

Mám taký problém, že už 2-3 dni v noci vstávam na nepríjemný pocit, je to pocit na zvracanie a ráno, či večer (cez deň velmi ani nevnimam) prichadzaju na mna vlny nevolnosti, aj emotivnej precitlivenosti.

Problem je v tom, ze sa obávam, že sú to akési príznaky tehotenstva, ktore vsak v mojom pripade určite nie je očakavanym. V podstate vtipnym sposobom by som povedala, ze som 3/4 panna, resp uplny pohlavny styk nemala, kedze som to viac menej skusala s partnerom, ze ake to je, ale z dovodu zaockovania proti rakovine krcka maternice máme vydrzat (mali sme) bez PS 2 mesiace.

Dokonca momentálne berem 2. blister z HAK.

Tak teraz rozmyslam, ze ci tieto neprijemne stavy na mna prichadzaju z HAK (co som doteraz nemala) alebo, ze ci by som si nemohla jednoducho pokazit žaludok (velká noc a pod., nedavala som si mimoriadny pozor na to, co jem)

Jednoznacne cakam, kym mi pride menstruacia. Ja sa vzdy bojim toho najhorsieho, ale dufam, ze to je len falosny poplach.

Potrebovala by som skôr akési názory, že pri HAK a pri "neriadnom" pohlavnom styku, ci by sa nieco mohlo stať.

Tabletky som vzdy pozivala riadne, pri prvom blistri mi nevychadzali ako dni (s nazvom, mala som posunute), ale pocet dni ano, cize tam by problem nemal byt a raz som tesne pred 7-dnovej prestavke zabudla tabletku, ale po 2-3 hodinach som ju ihned požila...čiže párkrát sa mi stalo take že hodinové meškanie požitia, ale to by asi nemalo nič ovplyvnit, len ak je to viac než 12 h.

Za pripomienky dakujem.

jj

ahojte no mne byva tiez zle v posl.dobu kazdy vecer, nevolno a strasny hlad ale bojim sa jest nie ze mi zle bude lebo aj takto mi je, akoze jem ale nie tak casto teraz a zistila som, ze to je asi z antikoncepcie, beriem Cilest a pisu ze neziaduce ucinky mozu byt aj nevolnost,vracanie, naduvanie, bolest prsnikov a tieto mam az na to vracanie nastastie..v pond.asi zajdem za svojim gyn.lebo si asi zmenim tabletky..vzdy trpnem ci sa nepogrciam, nemam uz daleko od toho...aj by som jedla lebo som aj hladna ale aj zle mi je...je to blbe.

ipsita

katuska 305 ja ta chapem, ze momentalne nechces deti:) Ak si tabletky naozaj poctivo brala, nic sa nemohlo stat, ver mi. Najma, ak do teba priatel neejakuloval. Ja som sa vies kolkokrat bala, ze som tehotna, bola som panna a robila som si tehotensky test a podobne:)) pre pokoj duse si urob test, mohla by si potom ale navstivit aj obvodaka, ze ti byva nevolno, aby sa na teba pozrel, co ti je. Moze to byt aj zo stresu, ja ked som sa bala, ze som tehotna (meskalo mi to 6 dni), som sa tiez necitila najlepsie, to som si asi vsugerovala tehotenstvo. Tak hlavne nepanikar.

muc

ja len tolko, ze u kolegyninych rodicov bola zabijacka, no a po hostine isla na pohotovost, ze ma zlcnikovy zachvat z jaternic(zvracanie, pokazeny zaludok), no a nakoniec ten "zlcnikovy zachvat" je syn a ma uz 6 rokov :))

sorry, viem ze som neporadila :)