90 dnovka - motivacia - kto kolko schudol?

Príspevok v téme: 90 dnovka - motivacia - kto kolko schudol?
izdzina

Ahojte. Zakladam temu, aby sme sa mohli inspirovat a motivovat realnymi prikladmi, ako sa ktorej podarilo schudnut pomocou 90 dnovej diety. Napiste vek, vysku, povodnu vahu a vyslednu. A ci ste dietu dotiahli az do konca. Mozeme si porovnavat vysledky... tesim sa.
Ja mam 21, vyska 176, vaha v utorok 72,5 a po 4. dni 71 kg.

lucik01

no ja pokracujem dalej..povodna 80kg a teraz 74kg zaciatok chudnutia je zaciatok aprila.. tak ide to pomalicky ale aspon ide. snazim sa hrozne vela pit..som taky maly slopko...cile 65kg a potom sa uvidi..

zajkobez

minuly rok som ju drazala schudla som z 87kg na 70kg t.j. 17kg tak isto isli dole aj cm na bruchu len u mna bol aj jojo efekt 10kg spat za 5 mesiacov :-/ tak idem bojovat zase...

weronika

ahojky
vek: 20 r.
výška: 164 cm
pôvodná váha: 80 kg
váha po 90dň.: 68 kg
A len dodávam, že to vôbec nebolo 90 dní, bo sa mi nechcelo už toľko ju držať, som ju držala asi takých 75 dní....takže tak... :D Ja by som chcela ešte schudnúť 10 kg, ale no neviem, robím čo môžem.... :D Držím vám palce... : )

daridka

Ahojte,ja som túto dietu objavila vlani a vydržala som ju celú poctivo /bol to novoročný závazok/ a schudla som 16kg.Pravideľne som pritom aj cvičila,merala som sa aj na centimetre a reálne som videla,ako to zo mňa opadáva.Bola som spokojná :))) môžem odporučiť,ale treba ju dodržiavať a pravideľne sa hýbať,bez toho to nejde...Moja výška 160,pôvodná váha 75 kg a po 3 mesiacoch 59kg.

majka_

inak poniektori pisali, ze lahsie vydrzite pri tej diete, ked mate silnu motivaciu. no na mna to nezabralo. naposledy som drzala tuto dietu po vianociach, koncom januara som mala mat ples, na ktory som si pozicala krasne saty. potrebovala som schudnut do nich. par dni som sa drzala (asi 15), ale potom som jednoducho s dietou krachla. nechcela som ju uz drzat. a teraz budeme mat v rodine 2 svadby, tak tiez si chcem saty pozicat a chcem fakt vyzerat pekne. tak s tym cvicenim a pravidelnou stravou dufam, ze schudnem. a ked nie, ta tak v auguste pojdem na tu 90-dnovku (na nejaky mesiac asi, lebo v koncom augusta je jedna svadba, koncom septembra druha). proste zeby som schudla este kolko budem potrebovat. ale dufam, ze tu 90-dnovku potrebovat nebudem.

majka_

ja som ju par krat drzala, ale nikdy som nevydrzala do konca, lebo som bola nervozna z toho, ze co vsetko mozem jest, co kedy zjest... atd. take planovanie nemam rada. ale co som ju prvykrat drzala vyse 20 dni, tak som schudla 6 kg. potom, ked som ju drzala dalsikrat, tak to uz bolo menej (mozno nejake 3 kg za rovnaky pocet dni). akoze da sa schudnut s touto dietou, len mne nevyhovovala.

teraz sa snazim mat pravidelnu stravu (5x denne, alebo prinajmensom 4x) a snazim sa cvicit (aspon tak 3-4x do tyzdna). v pondelok zacinam so speeningom (vcera som bola v posilovni, aby som sa na to cvicenie navnadila trosku), den predtym som si bola par kol zabehat na skvare pri ZS, co mame pri bloku a dnes sa chystam este plavat. musim sa proste rozhybat. a vysledok? mala som 79,5 (niekedy aj 80-ako kedy) a dnes rano, po vyse tyzdni takejto stravy so mala 77 kg. a na postave sa mi zda, ze som trosicku zhodila z cm. i ked som sa nemerala, ale v zrkadle sa mi to trosku vidi. takze takto asi. a este som zabudla. mam 20 rokov a 178 cm. chcela by som ist tak na 65 kg (v podstate by bolo dobre aj na 60, ale to len ked sa mi bude hrozne chciet, viem ze dobre vyzeram pri 65 kg).

veronika

caute-ja som dietu drzala mesiac a pol a dala som dole 6 kg,potom to uz neslo.mam 160 cm,mala som 58kg a schudla som na 52kg,co mi stacilo a tak som ju nedrzala so konca,a uz su odvtedy 2 mesiace a nepribrala som nic,mozno 0,5 kg,ale to je asi tym prezieranim a nepravidelnym jedalnickom co mamam problem so sladkostami,ale som spokojna a nelutujem,ze som ju drzala a konecne mohla kupit rifle s cislom 26 :-))).parada

lucik

ahojte ja tiez pracujem na postave od aprila moja váha na začiatku je 80kg pri výske 164cm teraz mam 76kg takze ide to dole pomalicky ale aspon ide.. moja váha pred rokom bola 60kg takze moj ciel je teraz aspon 65kg a potom sa uvidi radsej teraz reálnejsie..

adenkah9

Ahojte ja mám 35rokov na začiatku som mala úctihodných 113kg a teraz mám 83kg a chystám sa na leto začať ešte raz.