Chcem rozchod, mam vycitky

Príspevok v téme: Chcem rozchod, mam vycitky
ankara

Mam jeden problem. Som zasnubena s chlapcom, o ktorom som si myslela, ze je to navzdy. Po 3 rokoch vsak uz nevladzem tie neustale narazky, vycitky, ponizovanie. On to nechape a mysli si, ze je najuzasnejsi na svete a mala by som mu byt vdacna, ze so mnou chodi. Chcela som sa s nim rozist pred mesiacom, strasne plakal a presvedcil ma.Navyse sme sedeli v aute a tvrdil, ze to s nami oboma napali do prvej steny ak ho necham... No mna tento vztah vycerpava, som uz z toho psychicky chora. Ako sa s nim rozist, ked po kazde ked nieco tusi, zacne to byt ten mily chalanisko s uzasnym usmevom, iskrou v ociach a tvari sa milujuco? Ako sa rozist, ked citim strasne vycitky svedomia, ze by som mala niekoho nechat? Bol by to moj prvy rozchod v zivote...Ako sa rozist, ked on si mysli, ze nemam ziadnu pricinu? Ked platim vsetko, ked chodim za neho na skusky, ked mu pisem diplomovku, ked mi ani nic nedonesie ked som chora, ked ma nepodpori, ked nic neusetri, ked zije len z mojich penazi, ked mi vycita ze som tlsta /sam ma 120 kg a ja 58/???? Chcem opat ZIT, nie prezivat...ale ja to asi nedokazem...Ako ste vy dokazali povedat, ze je koniec?

ta3

Darca
Ked vstupujeme do noveho vztahu, najprv by sme mali byt vysporiadani s predchadzajucimi sklamaniami a nedovercive myslienky by sme mali z hlavy vypustit uplne, pretoze ak nas par chlapcov sklamalo, to este neznamena, ze tam niekde nie su aj chlapci, ktorym sa da verit, ktori nesklamu, ak sme vo vztahu plni pochybnosti, vztahu to urcite neprospieva.
Podla vsetkeho tohto chlapca skutocne nemilujes, iba si to myslis, Tvoja laska k nemu je obmedzena a preto nemoze byt skutocna, lasky typu ako: milujem Ta ak ..., milujem Ta ked ... su obmedzene, vzdy cimsi limitovane (v Tvojom pripade Tvojimi pochybnostami, nedoverou) a so skutocnou laskou nemaju nic spolocneho. Keby si ho skutocne milovala, jednoducho by si mu verila a vnimala by si ho ako jedineho na celom svete. Ak niekoho miluleme, chceme ho takeho aky je, aj s jeho chybami, ktore urcite ma, lebo nikto nie je dokonaly, dokonale mozu byt iba roboty.
Ak sa Ti chlapec paci, otvor sa vztahu, doveruj mu, vela sa rozpravajte o svojich tuzbach a predstavach o buducnosti, potom postupne zistis, ako Ta berie, co si o Tebe mysli. Aby partneri zistili ci su pre seba ti pravi, chce to cas.
Ked nas niekto miluje, nepotrebujeme sa ho na to pytat, nepotrebujeme ziadne slova, ziadne dokazy, jednoducho to citime v joho spravani, pohladoch, dotykoch, bozkoch.

darča

potrebujem radu:) ako zistím, že ma chalan miluje?.. ako zistím, či si myslí, že som tá pravá?.. jednoducho ho milujem, ale neviem či aj on mňa.. správa sa ku mne slušne, príjemne a je zlatý, ale neviem, či mu možem veriť.. (už som sa dosť krát popálila..).. ďakujem za vaše rady.

AdamKrt

daruss:

jednoducho. Drahy, my dvaja sme skoncili. Ci mu to povies do oci, alebo zavolas. Jednoducho z mosta do prosta. Bude to boliet, ale naplast je lahsie strhnut rychlo, ako pomaly odliepat...

Vies uz kolko ludi dostalo kopacky a ani nevedelo ako ? Toto je este ferovejsia metoda, ako niektore, ked nedviha telefon a snazi sa o to, ze bude sa vyhovarat, tahat niekoho za nos, zavadzat...

daruss

chcem sa rozísť s chalanom, ale neviem ako na to.. nadáva, keď sa spolu rozprávame, keď chce sex a ja nie, tak sa urazí.. a to sex máme často.. keď som u ňho celý víkend, chce ísť von a ja nechcem, lebo sme boli deň predtým a chcem byť s ním doma, on ide s kamošmi von a príde za dve, tri alebo aj štyri hodiny... ak viete, poraďte mi..

kukuruku

Rozchod a hned!!! To co je za magora este aby ta psychicky vydieral ze to napali do steny?!! Rozchod bez debat, je to chore..

0vecka

fuu mozno by si sa mohla najprv pobavit so psychologom sa mi zdalo ze je to clovek co to tak lahko neznesie nevim ja to mam cerstve ale ked ma moja nechala tak som bol ticho a uznal som jej argumenty aj ked osm mal chut na nu nahucat :) ale som to nespravil proste si myslim ze chlapi to maju v sebe je to mesiac si myslim ze som to zvladol az sa divim ze ako rychlo a to sme v kontakte ... mozno by aj bolo dobre neprerusit ten kontakt no zalezi na okolnostiach...

ankara

Ovecka,ja neviem veru...Bojim sa.Keby si nieco spravil, mozem sa rovno zabit aj ja. Vycitky by ma dostali, neviem si to ani predstavit...Len dufam, ze je na to prilis velky slaboch...Keby si videl naposledy tu scenu v aute-skoro sa zadusil od placu a vzlykal tak hlasno, ze nomohol lapit dych-az som sa bala, ze je to nejakchy zachvat...