zenske masturbovanie, myslienky

Príspevok v téme: zenske masturbovanie, myslienky
55lienka55

Ahojte!
Dlho ma uz celkom zaujima ako je to i s ostatnymi zenami, ktore sa pravidelne uspokojuju samy.
Na co myslite? Prosim, odpovedajte absolutne uprimne, je to tu anonymne.
A na zavar mam este jednu otazku... ked si to robim, predstavujem si suloz so zenou, v podani ze ja som ten chlap a vnikam do nej... je to znak bisexuality? pri inych myslienkach sa neviem tak vzrusit... diky moc vopred

kolpi

paaani! je to fakt takze bezne, ze myslime na zeny? :O uz som sa bala, ze som cudna...

u mna je to asi takto: zeny beriem iba ako (dobry) sexualny podnet (no iba pri masturbovani samozrejme)..skratka, je toho na nich viac, na com sa da vzrusovat vizualne - a mozno je to aj tym,ze v pornach sa na tie zeny kladie dokaz a uz som si na to hold zvykla

vacsinou na ne myslim aj ked ma robi moj partner...aby to slo rychlejsie ... ale ked sa nad tym realnejsie zamyslim, sex so zenou by som ani nechcela- paci sa mi, ked sa ma CHLAP dotyka :)

micii

Tiež si predstavujem všeličo, čo ma inak ani nenapadne. Tiež sex so ženou, striptérky, že ja som nejaká striptérka alebo prostitútka(v skutočnosti sa mi ale také ženy hnusia), sex s priateľom a jeho výraz tváre, keď sa spraví al.sa mi len odohráva v hlave nejaká scénka ako z pornofilmu.

1angelina23

:D a ja som myslela, ze mam problem :) totizto vacisnou, najlepsie "zvlhnem" pri zenskom porne... co je dost zaujimave, kedze mam tiez vztah,obcas som aj rozmyslala, ze to priatelovi navrhnem,aby sme si nejake pozreli spolu,kedze mam casto problem s orgazmom, ale neviem ako by to vzal.. neskusali ste? :)

LOLiii

tiež si predstavujem ženy ... a vlastne ja si predstavujem úplne všetko .. a je mi jedno či je to uchylne alebo nie :D hlavne že sa spravím .... viem že realne by som sex so ženou nechcela ...

wreck

lol @ gentleman2 :DD

ak je priatelka latentna lesbicka alebo aspon vyrazne bi, tak ju to urcite spravne naladi. najma ten face sitting asi.

v opacnom pripade dost pochybujem, ze to s nou vobec pohne. tieto zapasy sa nakrucaju najma pre chlapov.

rada: vybrat iny klip

Gentleman2

Dievcata, mozete mi napisat, ci sa vam paci toto video. Zaujimalo by ma to. Ci to mozem pustit priatelke pred milovanim.

www.redtube.cz

feferonik

Ja som v živote pri tom nemyslela na ženu ..o_O .. veď predstava mužného krásneho hrubého penisu je to najvzrušujúcejšie čo môže byť. Ja si najskôr predstavujem ako mu ho olizujem a hrám sa s ním a vidím ako sa mu to páči. Ak je partner spokojný a ho to vzrušuje, som ja ešte viec vzrušená! a pokračuje to že on sa povenuje mne a potom do mňa vojde . to už som hotová. :)))

jano28

takze to ze si mylite ze vas vzrusuju zeny a nie ste lezby alebo bi sa dobre mylite a mate velmi milny nazor ze ked vas zeny vzrusuju tak vzrusuju vsetky zeny zeny.nie len bisexualne a vacsina ludi muzov co miluje taketo zeny nenavidi lebo si myslia ze zo zenou nepodvadzaju ale je to hnusny podvod a zvratena orientacia.len chlapy co nemyluju vam povedia jasne trojka vpohode ked nemyluje tak jasne chce viac zien okolo seba ale chlap ktory miluje to nenavidi a nenavidi bisexualne zeny.zeny ktore myslia na zeny nevedia co je to prava laska muza k zene.

gena

mna zenu bavi predstava ,mierne sado-maso ,,ked zena nuti zenu k sexu ,,alebo ju priviaze o niceo, alebo plieska po zadku a umele penisi