Lipoxal extreme

Príspevok v téme: Lipoxal extreme
tinkydinky

AHOJTE KUPILA SOM SI LIPOXAL EXTREME LEBO POTREBUJEM SCHUDNUT PO PORODE. DIETA NEKOJIM TAKZE V POHODE TO MOZEM BRAT. MATE S TYM NIEKTO SKUSENOSTI PLS??? POMAHA???? MAM 26 ROKOV, 150CM A 65 KIL CO JE NA TAKU MALU VYSKU DOST VELA. SCHUDNUT POTREBUJEM HLAVNE PRETO ZE SA ZLE CITIM. STALE CITIM NA SVOJOM TELE ZATAZ KILOGRAMOV NAVYSE. PRED TEHOTESTVOM SOM MALA 53 KIL CO BOLO AKURAT

maria4173

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Thermacuts viac ako mesiac…schudla som viac ako 12kg

vasiliska

Ahojte všetci ))) Ja som Lipoxal Extrem užívala rok dozadu a schudla som 12 kg. Zmestila som sa do nohavíc čo som nosievala ešte pred tehotenstvom, čo veľmi potešilo ale...ma to aj svoje temne stránky. Pálenie a inokedy neznesiteľné krče v žalúdku, horúčkovitosť a nadmerné potenie počas užívania tabletiek. NIKDY NESMIETE ICH UŽIVAŤ PRED JEDLOM NA LAČNO!!!! Potom si užijete neskutočné bolesti žalúdka a priam neznesiteľné pálenie v celej oblasti brucha až hrudníka. Možno že aj na úkor svojho zdravia ale som dobrala všetkých 120 tabl. Výsledok bol veľmi uspokojivý -12 kg. Ale len rok na to sa kila pomaly vrátili späť aj s úrokmi. Podotýkam že strava bola viac menej zeleninová a sladkosti nejem takmer vôbec. Pri chudnutí s tabletkami musí byť bezpodmienečne pohyb...ja som praktizovala rýchlu chôdzu každý deň aspoň 2-3 km. Prajem veľa šťastia a trpezlivosti všetkým.

Mesocainka

Užívam Lipoxal extreme viac ako 2 týždne.. dala som za to 42 eur .. už lutujem. Teraz čítam na nete, samé zlé skúsenosti,pálenie v žalúdku-to by som ešte vydržala,ale vysoký krvný tlak, to už nie, a vidím, že aj viacere mali s tlakom problém, pred Lipoxalom som brala XL-S medical a bol účinnejší,nijaké vedlajšie účinky,neviem načo som kúpila Lipoxal..asi moja hlúposť, lebo niekto mi povedal,že je to silnejšie ako Xls..no od Xls som schudla aspoň 4kg, od Lipoxalu nič a plus mám ťažkosti, takže bye bye 40eur z mojej peňaženky.. netreba sa prežierať, a hlavne treba cvičiť ty múdra hlavička...

jfk

ahojte, po čítaniach na x forach som sa odhodlala a kúpila si lipox.extreme, lebo sa na mna niako začali pomaly lepiť kilá (aj ked som aktvívny športovec,žiadny aerobic..) poznám zákony vyžívy a chudnutia-viac vydať menej prijať sacharidy ako ovocie doobeda,blabla napriek tomu- som s lipoxalom zatila len pribrala!!!jem ho 3 týždne prvá tabletka mi podráždila žalúdok že som odpadávala ale po dvoch dnoch si ho môžem dať snáď aj nalačno(jasné že nie neodporúča sa to...)takže chcela by som vidieť tie kočky ktoré schudli, minimálne ich jedálniček a denny program... moja skúsenosť :)

Taleeesha

Mám na predaj tabletky Lipoxal Extreme, kupila som ich pred pár dňami, ale môj žaludok ich neznesie. Z balenia 120 tabliet chýbajú len 4.Pôvodná cena bola cca 38 Eur. Predám za 30 Eur plus poštovné.