Genitálne bradavice po holení

kika1990205

mozema sa opytat, ten olejcek Tea Tree sa da normalne kupit volne v lekarni? Alebo kde, lebo aj ja mam tento problem a nechcem ist s tym ku koznej.... Dakujem :)))))

alz-bee

Nemas zac:))...budem ti drzat palce, aby si sa ich co najskor zbavila a ked budes potrebovat, tak kludne napis a popripade aj daj vediet, ze ako sa ti dari s ich liecbou. Drz sa, papa:))

sisina

Dakujem veľmi pekne :-)
Ak budem mať ešte niejakú otázku, čo sa týka ohľadom tých kondylomov, tak ti napíšem sem do tejto témy :-)
Dakujem ti pekne za všetky rady a podporu. Prajem ti aby ti dali tie zlé kondylomy pokoj!!!:-)

alz-bee

Ten krem Wartec som nevedela nikde zohnat (ani neviem, ci je na predpis alebo volne predajny), ale citala som o nom, ze moze pomoct..ale neviem o nom nic blizsie..
A neboj sa tej koznej..urcite ti pomoze, vela stastia:))

sisina

No to hej je tam napísané riedenie vodou, ale ani ja to riediť nebudem. A krém Wartec si nepoužívala?
Zajtra si kúpim aj tie tabletky Indonal, no vyskúšam všetko čo sa bude dať a ak nepôjde ink tak pôjdem k tej kožnej :(

alz-bee

Aj ja som ich mala uplne v okoli posvoveho vchodu a po natreti som mala taky divny pocit, ale neublizilo mi to nijak...ved tusim aj v tom pribalovom letaku je pisane, ze sa moze pouzivat aj tam dole, i ked mal by sa riedit s vodou, ale ja som ho neriedila. Chcela som, aby bol co najsilnejsi.

sisina

A nevadí, alebo skôr neškodí ked si tým olejčekom natieram kondylomy tam "dole"? Nevadí to? No aby sme sa pochopili, ja ich mám blízko pri "vchode" a vieš ak si ich natreim tak tam mám taky zvláštny pocit, či to nevadí...

alz-bee

No priatelovi zmizli za take dva tyzdne, odkedy si ich zacal natierat...a on ich ani netrhal, jemu proste zmizli...s tym trhanim to necham na teba, lebo hovorim-nemalo by sa to, ale u mna to odtrhnutie hadam najviac zabralo. kazdopadne, az by si ich trhala, tak ich najprv prstom toc, aby sa tam oslabil ten korienok a ked sa ti podari ju odtrhnut, tak ich jednoznacne vydezinfikuj a davaj bacha, aby sa ti nedostala niekam inam krv...a kedy sa ti zacnu vysusovat, to neviem. treba pockat a uvidis...Vies, ale ono je to tak, ze co mohlo zaberat mne, tak nemusi tebe. Lebo az by to nefungovalo, tak nechcem, aby si bola sklamana alebo co...