Chlapec po očkovaní ochorel na diabetes

Príspevok v téme: Chlapec po očkovaní ochorel na diabetes
Mimi323

Miškova mama podala trestné oznámenie. Všetci jej držíme palce. vraj sa objavil ďalší prípad, keď pacient po očkovaní vakcínou Dultavax ochorel na diabetes.
Celý problém aj s trestným oznámením si môže každý pozrieť tu:
-odkaz odstránený-
Dúfame, že to aspoň trochu pomôže k tomu, aby sa deťom na Slovensku nebrali ich ľudské práva a nemuseli byť nutene očkované.

ema123

Tiež som nad tým rozmýšľala, ako by rodičia uniesli ťarchu vlastného rozhodnutia, že nedali dieťa zaočkovať, hoci mohli. Vzhľadom na to, že väčšinou sú to laici, nie som si istá, či o to rozhodovanie vôbec stoja.

najlepsie

Najlepsie je sa pri vsetkom odvolavat na ockovanie.Ked sa chce,pricina sa vzdy najde.Aj ked nepravdiva,ale najde.

bon

no ved prave preto som vravela, ze by to malo byt nepovinne, nech sa kazdy rodic rozhodne, a potom to bude na jeho pleciach, ci ochorie po ockovani, ci ochorie bez oc´kovania, aj ked si myslim, ze v dnesnej dobe by to asi a hlab´vne u nas nefungovalo, pretoze dnesnz rodicia obvinuju kazdeho iného okrem seba, za vsetko zle co sa spravi ich detom, a myslim ze take rozhodunutie by na seba nezobrali...., mne staci uz len to, ked vidim ako je zly kazdy jeden ucitel a lekar, preto a preto..., a rodic nevidi nikdy to dobre, a len a len to zle...., takuto zodpovednost by rodicia podla mna neutiahli a ani nechceli, nemali by sme sa na koho vyhovorit..., ale to je len moj nazor....dufam ze sa nikto neurazi

bon

RNG, hej v USA je mozne vsetko, zeby ich pocet tak prudko narastol? houby, zlepsenie diagnostiky, a po druhe , USA su extrem, je to to iste ako ked povedia ze vacsina deti u nich ma ADHD, pricom to odovodnia tym, ze su nepozorne a skacu do reci....., co vobec nie je ADHD, takze si myslim ze aj s tym autizmom je to u nich tak isto....., takze tak, tym statistikam by som neverila...., a co sa tyka ockovania, samozrejme ze je to nebezpecne, ale neviem ci by som nedala svoje dieta zaockovat...., podla mna by to malo byt nepovinne, ale potom zase nech nikto nepinda ked mu dieta ochorie na nieco na co sa ho dalo zaockovat....

presne tak

Presne tak,autizmus bol aj v minulosti,ked ockovanie nebolo,len sa tak tato diagnoza nenazyvala.Este donedavna slovo autizmus vela ludom moc nehovorilo.Suhlasim s Nashi.

RNG

Inac vrodenost autizmu by nijak nevysvetlilo skutocnost, ze pred 50 rokmi bol menej nez 1 z tisica autisticky a dnes v USA je to jeden z 160.
A oficialne statisticke udaje sa nedaju odskriepit!

RNG

Nasha, ako vysvetlis potom pripady deti, ktore boli celkom normalne a po ockovani kombinovanymi vakcinami sa im odrazu zmenila prudko osobnost a spravanie a lekari diagnoczovali autizmus, ktory tam pred tym nebol!
Samozrejme, zatial to oficialne potlacaju, lebo nikto im to sudne nedokazal, co je samozrejme velmi tazke. Ale nikto neodskriepi tie dievcata, co zomreli po ockovani v Anglicku(hpv vakcina) a Nemecku, pre co ockovanie aj zastavili.
Vakciny su plne roznych zivych biologickych latok,cudzich pre telo, ktore mozu poskodit telo, naviac obsahuju aj skodlive chemikalie.
Takze hovorit o ich uplnej neskodnosti je zamerna loz.
A nariadit masove ockovanie deti, povinne, je porusovanie ludskych prav.