Dentálna hygienička - Nové Zámky

dipl.DH

Dobrý deň volám sa Jana Pavlíková a som dipl. dentálna hygienička v Šuranoch. Pracujem u MUDr. Starzyka, kde mám ambulanciu dentálnej hygieny.
Pozývam všetkých záujemcov o dentálnu hygienu, ktorá je u nás na vysokej profesionálnej úrovni, pracujem s najkvalitnejšími prístojmi tejdo doby, citlivo a individuálne ku každému.
Šesť ročná prax, spokojnosť klientov.Krátke čakavie doby a ústretové ceny.
tel.č.035/ 650 08 37
facebook.com

Eva531

Vyhodou je, ze zubari a dentalne hygienicky pracujuce v tychto dvoch stomatologickych centrach spolupracuju aj s poistovnami, takze z tohto hladiska by nemali mat problem ani ludia nizsej prijmovej kategorie. Naozaj je to blizko akoby kamenom dohodil a precestovat 10 km, to je to najmenej, co moze clovek urobit pre zdravie svojich zubov a pre svoju spokojnost.

Eva531

Predsa som len nieco vypatrala na internete, aj ked len v Suranoch. Vyzera to tak, ze co sa tyka pristrojoveho vybavenia, zamestnavania dentalnych hygieniciek a podobne, tak zubari v Suranoch pracuju na omnoho vyssej urovni ako zubari v NZ, co ma samozrejme vobec neprekvapuje, nakolko s vlacenim sa po zubaroch v NZ mam uz bohate skusenosti, ale veru ziadne dobre. Takze posielam tie linky na take dve mensie stomatologicke centra v Suranoch, ktore mozno ako jedine aspon ako-tak pozdvihuju uroven zdravotnictva, konkretne zubneho lekarstva, pokial ide o okres NZ: www.dentalklinik.sk www.starzyk.sk

Eva531

Ja tiez pochadzam z Novych Zamkov a k dentalnej hygienicke chodim do Bratislavy. Je to len hodina cesty rychlikom, takze s tym nemam problem. Neviem o tom, ze by v Novych Zamkoch bola nejaka dentalna hygienicka a nazdavam sa, ze asi ani nie je, co je sice velmi smutne, ale na druhej strane to nie je ani zdaleka take zle ako to, ze v Novych Zamkoch nemame ani jedneho jedineho zubara, ktory by bol ochotny posielat pacientov k dentalnej hygienicke, nech uz by to bolo kamkolvek.