mozem byt tehotna???

cicúšik

ahoojky vieešš čo totiž celé to je velmi individuálne pretože ja som mala nechránený sex presne počas svojich plodných dní a aj som sa bála a už som si myslela že som tehotná lebo mi krámy aj mešklai viac ako 2 týždne ale naštastie to dopadlo dobre a neostala som tehotná, takže je to fakt individuálne!!! prajem veľa šťastia! a neprajem zažiť ten stres ked nevieš na čom si!!! pápáp :)))

nuzatak

hmm to hej,ale zase babatko je krasna vec:)a vzdy sa najde cesta ako prezit setko...hlavne potom ked zistis ci si,vysad antiku :D...a daj vediet ako to dopadlo budem rada:)

moje

tak mozno,by mi to az tak nevadilo.. s priatelom nam to celkom klape,ale horsie je to s prachmi.. sak v dnesnej dobe.. ach jaj.. :(

moje

tak vies,mam strach lebo som bola aj na krv a mam zvysenu sedimentaciu a to je aj pri tehotenstve.. tak mam trocha aj strach..ale sak uvidim... :)

nuzatak

:D,..ty to dako pozitivne pises...jo antibiotika ovplyvnuju ucinnost hak a znizuju ju,a su pripady ked tak vela zien otehotnelo..takze tak no..ale zase na 100% byt nemusis,tabletky maju nejaku ucinnost ,len..slabsiu