balzam Labelo...

salka

presne, farebné farbia až veľmi, ten bordový, čo mám ešte ako tak, pekná farba, keď sa to nepreženie, ale čo kamočška mala ružový balzam, tak to už je na mŇa silné kafe.

elena11

Tak na Labello nedam dopustit, urcite najlepsi balzam a suhlasim s vyberom Milk&Honey ;-). Tie farebne velmi nie, lebo dost farbia, ale ak to niekomu vyhovuje, tak nech sa paci.

salka

Milk&Honey je skvelý, no teraz mám modrá a som spokojná. mala som už aj taký bordový, bol ok, len keby tak silno nefarbil. No balzamy od labelo mám rada. sú fajn.

ln

Labella nemam v laske,lebo ma este viac vysusovali.Z tych co som mala bolo najlepsie asi jahodove,a najkrajsie vonalo ceresnove.Z labella a vsak rada mam vytlacacie,zaroven lesk aj balzam.Najlepsi je ten ruzovy,bezovy nevidno a cerveny som este neskusala,bojim sa,ze bude silny.

Co sa tyka "normalnych" tycinkovych balzamov,tak odporucam jednoznace VITALOS.S Labellom to nemozem ani porovnat a okrem toho stoji len euro a neake drobne.

leila

ja mam labelo velmi rada a najviac gten bledomodry, tusim hydratacny je to....aj S.O.S. je vynikajuci ale nemam rada taqke aplikovanie