Samoopalovacie kremy v lete???

Príspevok v téme: Samoopalovacie kremy v lete???
opalovacka

Mam dost bledu plet, hlavne na tvari a preto kazdu zimu pouzivam samoopalovacie kremy na tvar. Leto je pomaly ale isto tu a preto sa chcem opytat, ci sa mozu tieto kremy kombinovat aj so slnkom (zijem pri mori, takze silnemu slnku sa neda vyhnut). Citala som niekde, ze by sa to asi nemalo, no nie som si ista. Okrem toho tvar si velmi opalovat nechcem, kvoli vraskam a skodlivemu UV ziareniu, avsak nechcem byt biela. Co poradite?

tinulik24

áno, aj ja sa opalujem a potom sa ešte natriem telovým mliekom so samoopalovacím efektom - zhnednutie je ešte výraznejšie a pokožka je zároveň hydratovaná.

sade8

181818tomino
su rozne od roznych vyrobcov ja mam z oriflame a je dobry, vzdy na obale mas napisane - ci je na cele telo, alebo na tvar.

jurajiiik

a vsetky su take ze ktore ked si natrem a o par hodin sa osprchujem tak sa zmyju? alebo su aj take ktore sa nezmyju uplne a aj po sprche budem hnedsi?

opalovacka

to jujurajiik: samoopalovacie kremy su bud telove, ktore mozes pravidelne natierat na cele telo a vznikne ti krasne prirodzene opalenie, potom su pletove na oblast tvare, krku a dekoltu a su aj take, ktore su vhodne na telo aj tvar.
Ja som teda niekde citala, ze v lete by sa nemali, no ale ked kikuus vravi, ze hej, tak supeeer.

kikuus

no jasne nevidim dovod preco by si ich nemala pouzivat ja ked sa opalujem a potom trochu natriem samoopalovakom rychlejsie mi opalenie zhnedne...