HAK a menštruácia

Príspevok v téme: HAK a menštruácia
katka.

Ahojte! Kvôli veľmi silnej menštrácii som začala brať antikoncepciu /YAZ/.
Beriem ju už mesiac. Celý čas som mala špinenie. Pri neaktívných tabletkách mi pred dvoma dňami prišla menštruácia, ale je taká zvláštna. Dve hodiny skoro nič a zrazu zo mňa vyjde také ťahavé, tmavočervené. Doslova to musím ťahať zo seba, keď sa utieram. Je to akoby zmiešané s výtokom. Prepáčte, viem, že je to hnusné ako to píšem, ale inak to pomenovať neviem. Je to normálne? Akú menštruáciu máte vy pri braní HAK ?

miska007

mam menzes menzes mesiac v kuse nie je silny je taky ako kedy poradte mi prosim co to mam?mam 19rokov nemozem byt tehotna?

zjuzika

ci to spinenie prejde to neviem, ja ked som brala hak jeanine, tak som mala v kuse spinenie 3 mesiace a preto som ju musela zmenit a teraz mam zase moju prvu antikoncepsiu ako na zaciatku a to je novynette, doteraz v phode a minuly mesiac a teraz mam zase spinenie ...takze to zalezi od kazdeho cloveka.... hlavne pockaj tri mesiace aa ak ti neprejde spinenie, tak ju zmen...

zjuzika

katka neboj, aj ja som mavala taku menstruaciu, ze sa zo mna iba tahala ...to je v pohode..asi si musis na hak zvyknut...lebo ja erem hak 4 roky a mam normylny menzes, cize netahavy :-)

alz-bee

Odkedy beriem HAK (prvy mesiac som mala aj ja spinenie), tak mavam menstruaciu temer uplne nebolestivu a trva mi tak 3-4dni...prve dva dni su silnejsie, aj v prvu noc teciem, ale napriklad dalsie noci vobec nekrvacam....a pouzivam tampony (cez den), cize pri utierani som cista...