ostanem tehotna????,,

jinkaj1547

No teoreticky mozes byt tehotna.
Neostavaj v strachu a hned by som si zasla kupi Postinor.Mozes ho uzit do 72h. po pohl.styku najlelpsie ale co najskor!!!
Stoji 400sk a je dostupny volne v lekarni.
Ozvi sa ako si dopadla

sunnysweetie33

nam sa to stalo pred 2mesiacmi.tak som si kupila Postinor.vsetci tvrdili,ze tak sa otehotniet neda,ale ja som mala strach..teraz mam rozhadzany cyklus a najradsej by som uz ani nesexovala.na co?len stresy mame z toho..

mudr

Takéto prípady sa stávajú. Ale nemôžem zaručiť že sa nestaneš maminou. Ale podla môjho názoru ak nebol prezervtív pretrhnuty a len v tebe zostal tak je malá pravdepodobnosť na graviditu. Na oplodnenie treba aj určitý tlak z penisu na výstrek ejakulátu. Nemusí byť velký lebo zvikne aj vytiecť. Ale može sa stať že ti to vytieklo práve do maternice, kde vajíčka majú prístup. Pri sexe a hlavne pred org. sa vlastne púšťajú z vaječníkov. Takže toto je sporné. Uvudíš aké prídu príznaky. Ak nezbadáš zmeny ako napr. omdletie, opuch noh po omdletí a tak dál nie si v tom.

mb

Upozornujem ze nasledujuca veta bude zniet ako klise... ale ... Ak bude test pozitivny, chcem len odkazat, ze babetko je dar. A zazrak. Mame syna, a ked som sa prvykrat dozvedel, ze \"sme\" tehotni, bol to sok. Ale teraz by som ho nevymenil za nic na svete.

mb

Odporucame, kup si test. Lepsie, ako byt v neistote viac ako mesiac. A daju sa kupit take, ze zistuju otehotnenie uz tri dni "po". Su spolahlive, rychle a jednoduche.

majki

Ahoj moja. Každá žena má inú plodnosť, alebo ako to nazvať. Niektorej stačí ako sa vraví hodiť do nej trenírky a je v tom a druhá zas na opak nie a nie otehotnieť. Pravda je že sa ti to mohlo chytiť, veď na bábo stačí jedna zdravá spermijka, ale ak si nemala plodné dni tak sa neboj. Zistíš to podľa výtoku. Ak si v ten deň mala priesvitný a bez zápachu, tak sa ti to mohlo stať. Ja som s manželom pracovala pri prvom bábe 1,5 roka a nič a pri druhom pol roka, tak je to u každého individuálne. No zistíš to na čom stojíš po chvíli až ti začnú príznaky, alebo nie. Neviem či som ti troška poradila , ale aspoň niečo z mojej skúsenosti. Prajem ti aby si sa mala tak ako to cítiš!